Battlefield 3

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми треба итно инфо за ова погоре, така да...
Woofer, Овердрајв, Syn, Toneh, -={K-O-R-U-N}=-

Во случај да не може (пошто на оваа страна има објаснување каде што вика дека може да се логираш на пејпал како гостин, ама тоа очигледно одамна не функционира) - дали има некој што би сакал да ми ја купи и ќе се договориме да се најдеме - пари на рака.
Кога одиш check out на сајтот (cdkeyhouse) најдоле не ти дава да платиш директ преку VISA?

Ако е само преку пејпал, можам да ти помогнам.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Кога одиш check out на сајтот (cdkeyhouse) најдоле не ти дава да платиш директ преку VISA?

Ако е само преку пејпал, можам да ти помогнам.
Не, имам избор само за преку пејпал.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ти од таму ја имаш купено?
Не, јас ја немам купено BF3. Еден другар ја зема одамна, ама со PayPal. Како и да е, ист е принципот на страниве.

Пробај или сам од тука, или со некој ако се нафаќа на онаа другата.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Јас ја имам купено од cjs-cdkeys со Paypal.
Море го намерачив Premium Edition-ot. На CDKEY Warehouse го нудат за 37 евра и може да се плаќа со дебитна, само штета што моментално го немаат на залиха... А кажи ми, од cjs-cdkeys може да се плаќа со дебитна или мора со Pay-Pal/Alertpay/Moneybookers?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Море го намерачив Premium Edition-ot. На CDKEY Warehouse го нудат за 37 евра и може да се плаќа со дебитна, само штета што моментално го немаат на залиха... А кажи ми, од cjs-cdkeys може да се плаќа со дебитна или мора со Pay-Pal/Alertpay/Moneybookers?
Неам појма стварно али лично не би користел картичка на такви шатровачки сајтови.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Zasto ne ja zemes od linkot ja ponazad sto go staviv, samo taa ne e premium edicija, ali bar proverena e i bajagi eftina e, za 2 minuti ja imas igrata, kakov paypal kakvi bakraci. :)

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Да пишам само дека ја купив конечно од cjs-cdkeys за 41.54 евра. Целиот процес од плаќање до пристигнување на мејлот со кодовите траеше точно 6:25 минути.

Бев ептен скептичен околу вакви сајтови и плаќање со дебитна картичка, али ете - сепак имало нешто вистина дека не се измамници. 2та кода работеа без проблем, и ја симнувам играва во моментов. Очекувам тие што ја имате да ме аднете на Origin да можеме заедно да пукаме. Ник - old_School_mk (of course :icon_lol: )

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Заеби ти Battlefield 3 ..... Добив beta клуч за Planetside 2 .... перверзно е јака.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Да пишам само дека ја купив конечно од cjs-cdkeys за 41.54 евра. Целиот процес од плаќање до пристигнување на мејлот со кодовите траеше точно 6:25 минути.

Бев ептен скептичен околу вакви сајтови и плаќање со дебитна картичка, али ете - сепак имало нешто вистина дека не се измамници. 2та кода работеа без проблем, и ја симнувам играва во моментов. Очекувам тие што ја имате да ме аднете на Origin да можеме заедно да пукаме. Ник - old_School_mk (of course :icon_lol: )
Би ти препорачал да си билдаш прво статистика на Метро, зашто на големиве мапи тешко до поени, поготово зашто на почеток не ти се отворени многу оружја а и додатоците за истите.

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
WOOT само што добив бесплатна копија од играва ( од sapphireselectclub ) :). Лани ја добив Battlefield Bad company 2 + експанзијата ( + Orcs Must Die ), годинава Battlefield 3. Злато се од Sapphire - графичкава ми се исплатеше само од игриве што ги добив.
Моментално даваат клучеви за Loadout Beta па ако има некој account таму - нека се пријави.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
WOOT само што добив бесплатна копија од играва ( од sapphireselectclub ) :). Лани ја добив Battlefield Bad company 2 + експанзијата ( + Orcs Must Die ), годинава Battlefield 3. Злато се од Sapphire - графичкава ми се исплатеше само од игриве што ги добив.
Моментално даваат клучеви за Loadout Beta па ако има некој account таму - нека се пријави.
Јас имам добиено Dirt Showdown и Bad Company 2 од нив. Обавезно регистрирајте се ако имате ати графичка.
https://www.sapphireselectclub.com

Kajgana Shop

На врв Bottom