Не, само основната Battlefield 3 ти е потребна за онлајн play, другите работи ти се додатоци (DLC) кои додаваат додатни мапи и оружја.Сакам да ја купам играва, за да можам да играм онлајн. Од страна на Оргин, што значи Battlefield 3 Premium i Battlefield 3 Ultimate shortcuts bundle?
треба сите три да ги купам за да играм онлјан?
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/Сакам да ја купам играва, за да можам да играм онлајн. Од страна на Оргин, што значи Battlefield 3 Premium i Battlefield 3 Ultimate shortcuts bundle?
треба сите три да ги купам за да играм онлјан?
Da, kako?И, ако разгледаш малку, можеш да ја купиш за многу помалку пари.
Da, kako?
Jas ja zemav vaka, za 1000 denari, 20 dolari, i pomalku, tolku mu doaga, od tuka, t.e. bukvalno od ovoj link naracav, sea i poeftina eОд страни преку кои се купува само клучот кој после се активира на Origin.. на пример од овде. Најевтино (и најнесигурно) е купување клуч од руската верзија на играта (~15 евра, наводно лесно се менувал јазикот), па после доаѓа купување нормален/европски клуч (~26 евра) и плус некое евро за да ти ја пратат и кутијата/DVD-то.
Од 1:00 па натаму ringtone на мобилниот ми беше пред некое времеCan't get enough of this epicness.
А како се отвараат овие оружја итн? Со играње или со мисии и такви работи?http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.battlefield3_IE_LE/
Тоа најлево само ти треба, односно Battlefield 3 (или иди најдоле и каде што пишува Base Game, селектирај ја таму Battlefield 3)
Battlefield 3 Premium ти се сите 5 експанзии за играта ( Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath, Endgame ) и плус други додатоци, како посебен нож, посебни dog tags итн. Меѓутоа тука ја немаш главната игра и само со купување на Battlefield 3 Premium ќе нема да можеш воопшто да ја играш.
Battlefield 3 Ultimate shortcuts bundle ако го купиш тогаш сите оружја, апгрејди нивни, на возилата апгрејди итн ти се отворени и строго НЕ ти го препорачувам затоа што ја уништува поената на играта, најинтересниот дел од играта е кога сам си ги отвараш оружјата и возилата и нивните додатоци.
So igranje mrezno na mapi, mozes i CO-OP da igras so uste eden, 6 misii se ali tamu samo edno-dve oruzja mislam deka ti se otvarat, ostantoto od mrezno igranje, odma ide toa, ke se zaigras i ke dobivas novi oruzja, dodatoci za oruzjeto so koe igras i tn i tn, racunaj samo deka imas 4 klasi, ali na pocetok ke igras ili Support klasa ili Medic, i Metro mapata ti e najidealna za bildanje skor, prvo taa igraj ja posle otvorenive golemi mapi. Ja Metro se isturiv od igranje tek poslednive mesec dena pocnav i ostanatite otvoreni mapi da gi igram, za tamu ili inziner ke bides ili Recon ( snajper ), mada pak metro i za poslednive 2 klasi e najdobar izbor za da si bildas statistika i da otvoris poveke oruzja.А како се отвараат овие оружја итн? Со играње или со мисии и такви работи?