Battlefield 3

?

..........

Гостин
Како да ја поминам оваа глупава мисија, стопати ја погодив целта и ништо не се случува....

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Игрицава е топ :) Ја играм на Ултра* ...
- Ама имам еден проблем ..... почесто ми се повторува звукот. Ако пукнам еднаш свукот се дуплира или кога зборуваат војнициве пак секој збор се повторува :( ... Помош ...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Игрицава е топ :) Ја играм на Ултра* ...
- Ама имам еден проблем ..... почесто ми се повторува звукот. Ако пукнам еднаш свукот се дуплира или кога зборуваат војнициве пак секој збор се повторува :( ... Помош ...
Тоа се случуваше на двојадрени процесори, меѓутоа ти на ултра ја играш па не верувам дека ти е двојадрен...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Intel E8500 3.20Ghz ....
4gb ram 800Mhz .... Имам слотови и за ddr3 1333 ... ке имам ли некое забрзување :) ???
ecs gt440 1gb .... неможам да си ја најдам на нет ... помош ве молам.
Asrock P45 ... http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45TS Capturhe.jpg

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Се средува со пач ова она или ..... :place:
Епа јас на стариот компјутер со најновите пачеви (до последниот што излезе пред 1 месец мислам) пак имаше проблем. Меѓутоа тоа беше само за singleplayer, да знаеш ако си ја купуваш оригинал нема да ти заебава mulitplayer-от. Јас нов PC си земав пред 1 месец па сега ми лета.

Messanger

Аскер
Член од
15 октомври 2011
Мислења
380
Поени од реакции
344
Претерале со фантазијата, па го уништиле!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Има ли шанса да се инсталира играва и да ја играм на раат? Се пробав до сега, но не сака воопшто да ми се пушти.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Daj kazete be kako da ja instaliram igrava?

Kajgana Shop

На врв Bottom