Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
поточно ова у оној црниот прозорец .. и можам само да кликнам повторно инстал или клоус

Installation path: C:\\Battlefield 3™
Extracting game files
Files were extracted successfully
Installing game prerequisites, please wait ...
Installer exited with code = 0
Installation completed

едит: го средив тоа ..ми бара Ориџин да се инсталира ,, има некој посебен линк да ми даде некој на пп

стигнав до последната мисија ,онаа со возот ,, и сега кога сакам да се префрлам на другиот вагон,секогаш кога рипнам ме убива и миссион феил .... гледав на јутјуб не е така ...

помош некој

стигнав до последната мисија ,онаа со возот ,, и сега кога сакам да се префрлам на другиот вагон,секогаш кога рипнам ме убива и миссион феил .... гледав на јутјуб не е така ...

помош некој

stiskaj samo space de, kako so ti kazuva i koga ti kazuva. Igrava e dosta linearna, ako za ovaa koristis jewtube..

стискам спејс ,али тоа е ме убива....не дека незнам како се минава па гледам јутјуб,него чисто да проверам зошто несака...таму убаво си скокне на прозорот,овој пука еднаш и се кашуваш горе.,,,а кај мене кога скокне несака ни да се сврти кон прозорот..

ке видам ,морам да го минам тоа

Што ми е криво што немам пари за нова платформа и за играва...

малку мисии ,али квалитетни :vozbud:

Каде и да е би требало да го завршам и видео клипот со гејмплеј од BF 3

Ми се допаѓа добро е, продолжи вака, другпат можеш некој fast-paced гејмплеј да ставиш со друга музика. BTW некои од овие мапи се од Back to Karkand DLC-то?

^ Да, пред некој ден го купив на попуст беше 7.49 евра. Инаку заради песната најмногу го направив видеото, а и доле во description пишав дека не е ова Skill video. Така да доколку го правев заради skill ќе беше побрзо и различен стил, иако не верувам дека би се нафатил за такво видео. Тешко е да се фокусираш на играта кога снимаш :)

aj nekoj neka mi pomogne zaso nejke da mija pusti igrava pisuva: The procedure entry GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

ako moze nekoj podetalno da mi objasni na msn neka me addd: fi4o_gazda_sk@hotmail.com

како може да се игра онлине на интернет ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom