Battlefield 3

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
поточно ова у оној црниот прозорец .. и можам само да кликнам повторно инстал или клоус

Installation path: C:\\Battlefield 3™
Extracting game files
Files were extracted successfully
Installing game prerequisites, please wait ...
Installer exited with code = 0
Installation completed

едит: го средив тоа ..ми бара Ориџин да се инсталира ,, има некој посебен линк да ми даде некој на пп

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
стигнав до последната мисија ,онаа со возот ,, и сега кога сакам да се префрлам на другиот вагон,секогаш кога рипнам ме убива и миссион феил .... гледав на јутјуб не е така ...

помош некој

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
стигнав до последната мисија ,онаа со возот ,, и сега кога сакам да се префрлам на другиот вагон,секогаш кога рипнам ме убива и миссион феил .... гледав на јутјуб не е така ...

помош некој
stiskaj samo space de, kako so ti kazuva i koga ti kazuva. Igrava e dosta linearna, ako za ovaa koristis jewtube..

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
стискам спејс ,али тоа е ме убива....не дека незнам како се минава па гледам јутјуб,него чисто да проверам зошто несака...таму убаво си скокне на прозорот,овој пука еднаш и се кашуваш горе.,,,а кај мене кога скокне несака ни да се сврти кон прозорот..

ке видам ,морам да го минам тоа

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Што ми е криво што немам пари за нова платформа и за играва...

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
малку мисии ,али квалитетни :vozbud:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419

Каде и да е би требало да го завршам и видео клипот со гејмплеј од BF 3

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Ми се допаѓа добро е, продолжи вака, другпат можеш некој fast-paced гејмплеј да ставиш со друга музика. BTW некои од овие мапи се од Back to Karkand DLC-то?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ Да, пред некој ден го купив на попуст беше 7.49 евра. Инаку заради песната најмногу го направив видеото, а и доле во description пишав дека не е ова Skill video. Така да доколку го правев заради skill ќе беше побрзо и различен стил, иако не верувам дека би се нафатил за такво видео. Тешко е да се фокусираш на играта кога снимаш :)

Член од
28 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
aj nekoj neka mi pomogne zaso nejke da mija pusti igrava pisuva: The procedure entry GetCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll

ako moze nekoj podetalno da mi objasni na msn neka me addd: fi4o_gazda_sk@hotmail.com

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
како може да се игра онлине на интернет ?

Kajgana Shop

На врв Bottom