Battlefield 3

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Нов големммм абдејт/рестарт на сервери, многу багови се поправени, браво DICE!

Fixed occasional client crash when reviving.
Fixed killcam showing glitched area under map if your killer is dead.
Issue with spawning on dead squad mates fixed.
Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
Crosshairs for shotguns have been replaced with a new, thinner, art.
A subtle low health screen effect has been added.
Tweaked scores of Medals and Service Stars.
Tweaked the Rank progression.
Pushing prone on console will not play the animation twice.
Fixed loss of Squad Leader after EOR at some times.
Framerate stability fixes.
The 3D spotting icons has been tweaked to better match the target’s visibility. Icons will show frequently less on mostly obscured targets.
Fixed issue with crosshair disappearing after round transition.
Fixed issue with crosshair disappearing after trying to deploy while the countdown timer still active.
Squad list now shows specializations chosen, VOIP activity and dead squad mates.
Non working options in squad menu fixed: “Private” flag and “Switch Teams”.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
абе се топ али шо праиме коа ке заврши бетава, кој будала ке дава 60 евра за игра :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Искрено, мене гејмплејот на Метро ми е фејл во споредба со MW2. Може ќе кажам глупост пошто и малце ја играв (2-3 стази), ама не ми остави впечаток онака... :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Па добро, ова е повеќе тактикал шутер, мв2 е ран и ган шо би рекле.. само 1 мапа е пуштена, и тоа има само пешадија, артирелија, тенкови, ништо од тоа.. тек што ќе биде целата верзија..
него, ебаго баговите, на оваа метро, на ливадите надвор на некои места со колена у земја влага и неможе да иде, цел скрин се тресе и пропаѓаш у земја..

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Леле што ме нервира оваа Метро мапава... не ја играм веќе... стварно не се нормални, даваат бета за Battlefield, игра чијшто гејмплеј е 50% возила и има сервери само за една мапа на којашто нема ни возила ни бутур? o_O

Немојте да мислите дека сум го променил ставот за играта, само ми пречи тоа што има само сервери за Метро, и што ме нервира процесорчево мое од коешто ми лагира играта и на лоу, тоа е, играта е супер само треба да ги пуштат серверите на Caspian Border/друга слична мапа.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
„Абе за нигде е играва ама сепак е арна оти EA ја рекламираа дека ќе биди таква“.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
-.-

bibil дај прекини, сите го знаеме твојот став за играва и за цел BF серијал, изиграј првин BF2 мултиплеер па можда ќе го смениш ставот. Се гледа дека воопшто не си ја ни чепнал BF, ако си ја чепнал тогаш ќе знаеш дека возилата играат голема улога во играта, и дека Battlefield без возила не е Battlefield.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Тоа не е мојот став за BF, туку тоа е ставот на Револуционерот за Шутерите.

Значи една работа. Шутерите експлоатираат една од највкоренетите особини на човекот а тоа е самиот преживувачко-ловечки инстинкт. И тоа од уметничко-психолошко-дизајнерска-шотизнам каква страна е добра работа. АМА сега има *толку* шутери да ти пукни главата. Преку куро и од инстинкт и од ловење, веќе мака ми е да ја работам истата (виртуелна) работа за која на почетокот сум бил среќен. И сега BF серијалот не е ништо поразличен од останатите и тоа е целата финта. А ја посочувам BF оти е потенцијално најголем претставник на шутерите.

Тебе изгледа уште ти се лови (оти си помал веројатно), мене не. Јас сакам некоја работа поврзана со некој друг инстинкт, ама индустријава ме заебава, само тоа првото ми го дава.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Искрено, мене гејмплејот на Метро ми е фејл во споредба со MW2. Може ќе кажам глупост пошто и малце ја играв (2-3 стази), ама не ми остави впечаток онака... :)
Caspian Border, don't bring COD here please :D

И да што се жалите за играта, бета знаете што значи нели, далеку е играва од финален продукт дајте и време..

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Го има некој овој проблем? Неможам да влезам....помош?

Или овој проблем ми се појавува или пак сум заглавен на matchmaking

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Стисни горе на мулти-плеер, и бирај сервер од таму, не quick match.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Како што гледам клиповиве на youtube играва е авион многу е јака се надевам ќе ми ја фане компјутеров...(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom