Batman vs Superman: Dawn of Justice

• Креатор на темата Креатор на темата puno
  • Време на започнување Време на започнување
Јас свршував дечкиииииииииииииииииииии

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Само мене Wonder Woman ми нема никаков фактор? И без неа исти курац ќе е.

Супер е трејлеров, ама има вишок моменти. Како WonderWoman и Lex Luthor.
Зошто додуша ги има во филмот не знам.
Се ми се чини дека јаките моменти се прикажани во трејерот, а целосниот филм ќе биде турли тава од WonderWoman, Lex, Bruce Wayne backstory, и дека многу луѓе ќе се разочараат.

и да биде лош филмов, и сите да се разочараат, сигурно ќе заработи над билион долари низ цел свет...

Нов трејлер во среда, америчко време. Има sneak peak на YouTube и е прилично јако :)

Па се знаеше одамна дека думсдеј ќе биде негативецот, што да кажам за трејлерот, упм, не знам колку пати го погледнав...

Ја не го гледам, премногу работи откриле у овој трејлер.. не ми е тоа тоа :toe:

Трејлерот добар, НО ..Waaaaaaaaayy too revealing!

Делува како да е направен за просечниот аудиториум, на кој што треба да му нацрташ шо и како ќе се дешава во филмот и да го намамиш да купи билет за премиерата. Со трејлерот се расплета целиот коноп. Не дека не знаевме дека ќе има смир-смир, ќе сфатат дека Лекс ги ѕивка цело време и дека ќе има еден биг бед кој ќе ги соедини на крајот .. Но сепак, оставено беше на наша машта и антиципација. Сега само останува да уживаме (колку шо се може) во целиот пакет. Star Wars го кријат Лук Скајвокер на 2 недели до премиера, Civil War фино го портретираа сукобот Кеп-Ајронмен - а тоа едвај е половина од колачот шо го печат за тој филм. А тука .. Хронолошки подредениот трејлер ВТФ, фајт интрото на Дајана не им требаше, ''I can kill u if I wanted'' никако, за откривањето на Думсдеј да не почнувам.
Првиот трејлер беше тоа-тоа, права посластица за стрип нрдовите и околу таму прикажаното требаше уште малку да нашминкат. Ова? - Плот на тацна.

ПС - Почнува да ми фаќа око Ајзенберг како Лутор. Баш ме интересира како ќе го развиваат во натамошните филмови ..

Па ко шо е најмлад, ќе ги почека овие да бидат сместени во дом за стари и ќе владеј со светот после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom