B
Beck's
Гостин
Inaku ne treba golema fama da se krene vo vrska so ova utakmica, sepak Barca se tie koi se na pat da stanat sampioni
Ako uspeat da gi pominat Milan, oprosteno ke im bide se

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако одиме на поединец, односно тренер, тогаш Мурињо колку што ја фрустрирал Барса толку е и фрустриран од нејзина страна. Челзи ја елиминира Барса ама следната година им вратија, со Интер имаше еден двобој и немаше можност за реванш додека откако е во Реал го доживеа најголемиот пораз во својата кариера, беше елиминиран во ЛШ, а еве и сезонава Барса е убедливо пред неговиот тим на табела. Како и да е пата-пата се работите Мурињо-Барса.
OK, муабетот ми беше дека Реал во одреден период ја доминира Барса на Ел Класико затоа што е Реал а не затоа што на клупа го има Мурињо, Петко, Станко, Трајко. Истава приказна е и во обратен случај. Не води Мурињо второкласни играчи па неговата генијалност довела до тоа тие да ја изненадат Барса на двапати. Ај да ги водеше Севиља или Бетис па да беше до него ама со тие играчи што ги има Реал мора да дојде период кога ќе ја победуваат Барса во серија.Муабетот е што претходно Реал губеа од Барселона убедливо на секое дерби, сега не е така. Еве, ти упростив. Што сакаш повеќе?
OK, муабетот ми беше дека Реал во одреден период ја доминира Барса на Ел Класико затоа што е Реал а не затоа што на клупа го има Мурињо, Петко, Станко, Трајко. Истава приказна е и во обратен случај. Не води Мурињо второкласни играчи па неговата генијалност довела до тоа тие да ја изненадат Барса на двапати. Ај да ги водеше Севиља или Бетис па да беше до него ама со тие играчи што ги има Реал мора да дојде период кога ќе ја победуваат Барса во серија.
Абе сега и ти одиш во крајност. Што не го земеш за пример Шустер кој со Баптиста ги победи Барса 1-0 и 4-1? После тоа дојде периодот на Барса и доминираше 3 години на Ел Класико. Сега дојде времето на Реал и така ќе се менуваат и во иднина без разлика кој ќе биде тренер на едните или другите. Не за џабе се тука некаде со победи-порази во меѓусебните мечеви.Под водство на Петко(Пелегрини) да не играа Мичка од Вардар и Рибар во Реал, па сега имало квалитетни играчи, тогаш не?
ел класико меѓу Манчестер и Норич Сити???!!Честито победа, не ја гледав зошто гледав ел класико на Олд Трафорд така да не знам дали било заслужено или не, јбг тоа е фудбалот.
И јас не гледав ама да честитам победа. Само видов дека Меси се појавил конечно и постигнал голЧестито победа, не ја гледав зошто гледав ел класико на Олд Трафорд така да не знам дали било заслужено или не, јбг тоа е фудбалот.
Шо знаете бе вие од арсенал шо е фудбалел класико меѓу Манчестер и Норич Сити???!!
За нас секој натпревар што ги игра Јунајтед е поголем од секое ел класико, тоа е муабетотел класико меѓу Манчестер и Норич Сити???!!
За Челзи е, сите го мешатеШо знаете бе вие од арсенал шо е фудбал![]()
Абе сега и ти одиш во крајност. Што не го земеш за пример Шустер кој со Баптиста ги победи Барса 1-0 и 4-1? После тоа дојде периодот на Барса и доминираше 3 години на Ел Класико. Сега дојде времето на Реал и така ќе се менуваат и во иднина без разлика кој ќе биде тренер на едните или другите. Не за џабе се тука некаде со победи-порази во меѓусебните мечеви.
Bateman e за Арсенал, да не се вреѓамеШо знаете бе вие од арсенал шо е фудбал![]()
За ова се имам изјаснето порано. Мурињо ми нема набиено комплекс од времето кога беше во Интер од проста причина што на Јуве тогаш му беа конкуренти екипите од средина на табела и немаше никаква допирна точка со тимот на Мурињо. Втора работа, имам кажано дека од островот меѓу омилените екипи ми се Челзи (заедно со шкотски Ренџерс) а Мурињо бил и таму тренер. Значи не сум хејтер на Челзи па тоа да биде некоја причина за хејтот кон Мурињо.Не го земав, баш од таа причина. Го земав времето од последниот тренер, пред Мурињо.
Ти се фати дека не бил доктор. Епа е доктор, по фудбал. Сакал тоа да го признаеш или не.
Афинитетите твои кон Барселона или пак тоа што го хејташ затоа што со Интер две сезони газеше во Италија, е сосема друг муабет.
Субјективни сме, немам што да разговарам повеќе.