Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога Реал беше шампион, а губеше од Барселона постојано, навивачите од Барселона велеа дека побитно е тоа што ги тепаат во меѓусебен дуел. Сега кога Реал ги гази, а е далеку од шампион, навивачите од Барселона викат дека битно е што ќе бидам шампиони, џабе Реал ги млател во меѓусебен дуел.
Аршиниве...

Секогаш е тоа така. Ако Реал зема ЛаЛига, а они куп, на иста важност се. Ако Реал земе куп, па тоа е утешна награда, битна е ЛаЛига. Сега кога ги здробивме на сите можни дуели сезонава, сепак Реал нема да е шампион. Епа, ајде радувајте се што со бодови освоени против Осасуна, Билбао итн освојувате.
Лани Реал ако не победеше на Камп Ноу во Април, и да ја земеше титулата немаше да сум толку задоволна.

Се надевам дека вака ќе продолжар во меѓусебните дуели, Мурињо е мајсторот :).

Најголеми плачковци...уште па ќе ми се радуваат Иниеста кога даде гол против Челзи...за срамота се и клубот и навивачите!

cute-cat-laughing.jpg

Жал ми е што кликнав „прикажи ја игнорираната содржина“. Ај цитирајте го Даворче и прашајте го, кога се има случено Барселона да го гази Реал секоја утакмица, а при тоа Реал да освојува титула и ние сме викале дека меѓусебни биле поважни.

Секогаш е тоа така. Ако Реал зема ЛаЛига, а они куп, на иста важност се. Ако Реал земе куп, па тоа е утешна награда, битна е ЛаЛига. Сега кога ги здробивме на сите можни дуели сезонава, сепак Реал нема да е шампион. Епа, ајде радувајте се што со бодови освоени против Осасуна, Билбао итн освојувате.
Лани Реал ако не победеше на Камп Ноу во Април, и да ја земеше титулата немаше да сум толку задоволна.

Се надевам дека вака ќе продолжар во меѓусебните дуели, Мурињо е мајсторот :).
greska si ako ne se lazam
prviot duel zavrsi 2 2 ako ne se lazam,znaci ne se site mozni dueli kako sho vikas ti:D

Добро, добро ако ја ситниме, скоро сите. Ако нерешено сметате за успех :). Во суперкупот можеше дебакл во втората да доживеете. За овие неделава има потреба да зборам? Па и претходната од купот без пола играчи игравме, па нерешено. Ај наредната со трет тим ќе излеземе, да се пробат и тие малку :).

а да во право си ако не е среден прст не е провокација

И што е провокацијата во покажување показалец? Да го брцнам во дундите на жените ви? Во меѓувреме фашистиве урлаат ко мајмуни на Алвес а го имаат најцрниот играч на светот во нивниот тим.
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:15 ---
Кога Реал беше шампион, а губеше од Барселона постојано, навивачите од Барселона велеа дека побитно е тоа што ги тепаат во меѓусебен дуел. Сега кога Реал ги гази, а е далеку од шампион, навивачите од Барселона викат дека битно е што ќе бидам шампиони, џабе Реал ги млател во меѓусебен дуел.
Аршиниве...

Даворче ти си? Икона си на фан клуб Барса, права маскота. Како животот после клиниките? Ни го продолжи животот после голот на Иниеста. Фала на незаборавните моменти :icon_lol:

Ај нека сменат името на темата во реал манчестер

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Навивачи на Челзи постираат,лајкуваат мадридистите....Мадридистите постираат,навивачите на Челзи лајкуваат...Срцки:pos: Муа:love:

Криво ви е? :icon_lol:

Madrid and Chelsea bromance,
99% of Inter and Madrid
Milan and Madrid
Arsenal too...
Mourinho and Ferguson :love:
Puknete hejteri!!!

Ај Mario Gómez со вас ќе биде... или вие со Баерн... :icon_lol:

И што е провокацијата во покажување показалец? Да го брцнам во дундите на жените ви? Во меѓувреме фашистиве урлаат ко мајмуни на Алвес а го имаат најцрниот играч на светот во нивниот тим.
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:15 ---

Даворче ти си? Икона си на фан клуб Барса, права маскота. Како животот после клиниките? Ни го продолжи животот после голот на Иниеста. Фала на незаборавните моменти :icon_lol:

Хе-хе-хе, маскота, м? Хе-хе. Алал да ти е, ме изнасмеа.

Памтам, кога цел фанклуб идеше во темата да се справи со мене, па од патетичност пуштавте слики од тој Хобитот и си заминувавте после со плачење.

А овој па, овој па, Јанезот од дијаспора, едвај дочека сиромашкиот нешто, да стегне лајк. Уште си Инвандер дете што дрка пред компјутер и што има тазе бубуљици на лице како последица од првото? :icon_lol:

Го покажа мадридизмот... :LOL:

^Фрустрации лечење на други теми.

Ilumious опнете и клуч на темава, нема потреба за 'дискусија' до наредното Класико.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom