Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Судијата беше изгубен ебате, се изнасуди лесни контакти а кај потенцијални жолти не ни свирна фаул.

Валдез и пајаците што се клецаа у аголот ве извадија од уште еден дебакл. :D

И на крај очекував вакви реакции, али Валдез ептен попизде. :icon_lol:

Уште пенал бараше адриано на крајот па глеам се бунат пике покажува вкрстени раце,валдес као по обичај изиграва лудило фалеше тука уште пинто да биде сликата комплетна.И ме чуди како не го мрзи бускец да паѓа на секои 2-3 минути бе :facepalm:а бе робот да е програмиран специјално за таа намена ќе му скурчи на крај.

Ах бе Валдес...судијата ви е крив што освен голот не шутнавте ниеднаш на гол. Страшно!

tumblr_inline_mj1lfmdVoh1qz4rgp.gif

Сега ја мразам Барселона повеќе од било кога само заради ова што му го прават на Iceboy... што арно дете беше го разболеа :pos:

Издржи Iceboy (до двоен таг дојде работава :pos:)

Не ја гледав оваа, баш ми е криво за тики-така :pos:

Пациенти редовни кај доктор Мурињо, а? Ако, ако... јас ви реков вазелинче ќе ви треба, вие не ме послушавте. Сеа не ќе можете на гз да седнете.

Иако не гледав, гарант Пепе праел фрки, Мурињо се тепал со судиите и правел притисок, судиите суделе за Реал, теренот бил ужасен и тревата била неискосена, Валдес требало награда за мир да добие, а не црвен картон, Меси е ванземјанец и така.

Ќиски.

Не ја гледав оваа, баш ми е криво за тики-така :pos:

Пациенти редовни кај доктор Мурињо, а? Ако, ако... јас ви реков вазелинче ќе ви треба, вие не ме послушавте. Сеа не ќе можете на гз да седнете.

Иако не гледав, гарант Пепе праел фрки, Мурињо се тепал со судиите и правел притисок, судиите суделе за Реал, теренот бил ужасен и тревата била неискосена, Валдес требало награда за мир да добие, а не црвен картон, Меси е ванземјанец и така.

Ќиски.
брат извини вака што ти се мешам во муабетов ама алба мора да го вметнеш како знаеш и умееш, верувај кине дечкото

Незапирливите !!!!:D:D
абе каква барса какви бакрачи, почнавме втори состави да им пуштаме :cool:
почнаа нозе да ви се тресат кога ќе не видите

Сега ја мразам Барселона повеќе од било кога само заради ова што му го прават на Iceboy... што арно дете беше го разболеа :pos:

Издржи Iceboy (до двоен таг дојде работава :pos:)
Ќе се стабилизирам, полека полека :)

Tika - taka my ass :))

Следниот пат Реал Мадрид Б ќе им го пуштиме.. :D

И многу се нервирам ко ќе ми речи некој дека Меси > Роналдо.. НИКОГАШ!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom