Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков јас скоро да не постои спортист шо не користи допинг, Лестер се најсумливи како играт богами како на допинг да се, нејќам да му го спорам успехот до сега и дај Боже да излези дека нема вистина во ова, ќе го разочарат цел фудбалски свет да му се невиди.

2af49519bc48a5aec6d3a8def95e9766.jpg

Сaмo шo се пуштив нa фб и гo видoв oвa, не знaм кoлку е тoчнo мaдa мoрaше дa имa oбјaснувaње зa тoa шo Велбек игрa вaкa дoбрo :icon_lol:

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Поготово кај Лестер сите шо се спомнати ко машини се цела сезона а богами и заслужни за добрите резултати

BREAKING: SEVEN @LCFC players, two @SpursOfficial, one @Arsenal and one @MCFC player have been found guilty of #doping. More to come.

Magnus Emersson ‏@Magnus_Emersson 13h13 hours ago
LCFC: Schmeichel, Fuchs, Kante, Mahrez, Vardy, Albrighton, Okazaki THFC: Eriksen, N'jie AFC: Iwobi MCFC: Iheanacho

Darragh Kelly ‏@DarraghKelly_ 11h11 hours ago
EXCLUSIVE: Premier League star DELE ALLI has been tested positive for use of LSD during the match -V- Watford in February.

Овие Лестер се заборавиле со допингов, пола тим им бил на стероиди.

Шмајхел од забава земал, тури и на мене една линија :pos:(знам дека не шмркале,ок е) #rebel #likefatherlikesonnot
Одма Лестер во втора лига ако е точно, на другите тимови со по еден,двајца да им се прости оти се имиња од самиот врв на фудбалот (ако во Европа го примаат бетер од Петржалка)

Ивоби бе, Ивоби...
Бар да имаше некој голем импакт у клубот ко Али шо има во Тотенхем, вака за детиште ќе не казнат...

Не се казнуваат клубови за вакви работи мислам, бар јас не познавам ниеден таков пример. Играчиве ќе јадат суспензија по 2 години.

Не ми е логично да не се казнуваат тимовите ако се покаже дека 30-40% од играчите играле на стероиди. Во тој случај crime does pay...

Twitter akauntite se zaebabcija be.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom