Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Милнер и Швајни, какви очекувања од навивачите на двата тима, какви промашувања.
Нема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.

Ја коа викав дека е испукана пушка Швајни и дека ќе се влече по терен будала ме правеа.

Манчестер и Челзи да играа вака до сега немаше да бидат кај што се сега,али работава е шта би било кад би било
Друже не зафркавај. Имаше шанси ама сите беа створени не од лошото туку од аматерското позиционирање и бранење на двата тима (освен пречката на Мата). А реализацијата... :facepalm: да не зборам за реализацијата. Матиќ, Педро, Аспи, Ерера, Руни... Бруки.
Дефанзивно Јунајтед имаше повеќе дупки од швајцарски кашкавал. Позиционирањето на Блинд и Јанг криминал. Од другата страна, страната на Ивановиќ поотворена беше од Лиса Ан. Не знам што е покомично, бројот на шанси што можеа да се створат по таа страна, или пацериве што не го искористија тој поклон.
Денес против кого и да играа овие два тима ќе изгубеа.

Нема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.

Ја коа викав дека е испукана пушка Швајни и дека ќе се влече по терен будала ме правеа.
Кондогбија кај вас зошто е земен за орање нива:D?

само треба да се менаџира, еве на пример Џаро да му е менаџер има да лета по терен

Супер споредба.
Зошто бе убоо те прашав,факт е дека ни Кондогбија не ги оправда парите,а се дигна толку галама околу него.Инаку за Швајни никој не ни очекуваше да биде у топ форма.Ја сум задоволен и за ова што го изигра,дур не почна лудаков да се заебава.

Па добро, не е дека не си будала.

Otamendi & Firmino like this
Отаменди е одличен штопер, гарантирам дека Сити да се среди како тим прво целосно, да се избалансира ќе има многу солидни партии. И се разбира да нема теле како Мангала за партнер во одбрана кој е излетан во лоша позиција на секој противнички напад.

Најфејл трансфери у 2015: Швајни и Педро, без конкуренција.
Нема врска. Швајни се сложуваме дека не е што очекувавме ама корисен и битен играч е за Јунајтед. Најстандарден играч во средината за багателна сума од 6м фунти. Никако не е фејл.

Отаменди е одличен штопер, гарантирам дека Сити да се среди како тим прво целосно, да се избалансира ќе има многу солидни партии. И се разбира да нема теле како Мангала за партнер во одбрана кој е излетан во лоша позиција на секој противнички напад.

Се слагам. Кога игра со Компани дава одлични партии, за разлика кога партнери му се Демикелис и Мангала. Но, засега е далеку од добри партии и со игрите ни приближно не ги оправдува средствата.

Се слагам. Кога игра со Компани дава одлични партии, за разлика кога партнери му се Демикелис и Мангала. Но, засега е далеку од добри партии и со игрите ни приближно не ги оправдува средствата.
Не си мачи мозокот со дадените средства, никогаш нема да ги оправда. 50 милиони фунти чинам беа, па тоа е болна пара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom