Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.Милнер и Швајни, какви очекувања од навивачите на двата тима, какви промашувања.
Друже не зафркавај. Имаше шанси ама сите беа створени не од лошото туку од аматерското позиционирање и бранење на двата тима (освен пречката на Мата). А реализацијата...Манчестер и Челзи да играа вака до сега немаше да бидат кај што се сега,али работава е шта би било кад би било
Кондогбија кај вас зошто е земен за орање ниваНема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.
Ја коа викав дека е испукана пушка Швајни и дека ќе се влече по терен будала ме правеа.
Нема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.
Ја коа викав дека е испукана пушка Швајни и дека ќе се влече по терен будала ме правеа.
Супер споредба.Кондогбија кај вас зошто е земен за орање нива?
Зошто бе убоо те прашав,факт е дека ни Кондогбија не ги оправда парите,а се дигна толку галама околу него.Инаку за Швајни никој не ни очекуваше да биде у топ форма.Ја сум задоволен и за ова што го изигра,дур не почна лудаков да се заебава.Супер споредба.
Па добро, не е дека не си будала.Нема врска, он не беше земен да игра, туку за искуство само, по 10 мин на секоја втора утакмица. Плус за 5 милиони беше земен а и класа е сеуште.
Најфејл трансфери у 2015: Швајни и Педро, без конкуренција.
Отаменди е одличен штопер, гарантирам дека Сити да се среди како тим прво целосно, да се избалансира ќе има многу солидни партии. И се разбира да нема теле како Мангала за партнер во одбрана кој е излетан во лоша позиција на секој противнички напад.Otamendi & Firmino like this
Нема врска. Швајни се сложуваме дека не е што очекувавме ама корисен и битен играч е за Јунајтед. Најстандарден играч во средината за багателна сума од 6м фунти. Никако не е фејл.Најфејл трансфери у 2015: Швајни и Педро, без конкуренција.
Отаменди е одличен штопер, гарантирам дека Сити да се среди како тим прво целосно, да се избалансира ќе има многу солидни партии. И се разбира да нема теле како Мангала за партнер во одбрана кој е излетан во лоша позиција на секој противнички напад.
Не си мачи мозокот со дадените средства, никогаш нема да ги оправда. 50 милиони фунти чинам беа, па тоа е болна пара.Се слагам. Кога игра со Компани дава одлични партии, за разлика кога партнери му се Демикелис и Мангала. Но, засега е далеку од добри партии и со игрите ни приближно не ги оправдува средствата.