Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Социјалниот џубре сељачко. Наместо со ,,Гангам стајл" денс да се упати кон соблекувалната, после поздравот со Пелегрини, тој го зема шишето ко покиснат и се движи небаре тимот му загубил 3-0. Какви потези прави, од ден на ден се поа типатичен ми станува. Го уништи фудбалот.
пролив бе брааааааат, тенкосерец

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ма немој да ме јебеш бре:icon_lol: Виде тој уште на полувреме дека ќе изгуби и ај си рече ќе го предадам мечов, пошто ова Сандерленд е па така ќе се помири со поразот. Плус на секој кадар каде што е фатен, се познава колку е нервозен за резултатот, како и на интервјуто по натпреварот. Ако намерно изгубил воопшто нема да биде таков туку ке кулирал. А иначе дека сака да прави диверзии медиумски сака. Тоа со Ева беше точно за да се тргнат медиумите од киксот во првото коло и да се насочат на кавгата меѓу него и докторите. И како тоа дека ако не биле тие демек ќе тепале. Али во секој случај денеска му го исплескаа газот и тоа јако. Сакал тој да го признае тоа или не. А уствари не признава, пошто вика фејк бил резултатот. Али убаво му го спуштил Ширер со коментарот за неговата изјава.
Izgleda seuste go nemas nauceno Murinjo.Vo milisekunda mu teknuva kako da gi svrti mediumite.Normalno deka ke glumi nervozen za da ja prodade prikaznata.Ne bi me cudelo i namerno da go izgubil natprevarot samo za da dobie novi igraci.Malku e cudno tim na Murinjo vaka da bide zgazen.

Izgleda seuste go nemas nauceno Murinjo.Vo milisekunda mu teknuva kako da gi svrti mediumite.Normalno deka ke glumi nervozen za da ja prodade prikaznata.Ne bi me cudelo i namerno da go izgubil natprevarot samo za da dobie novi igraci.Malku e cudno tim na Murinjo vaka da bide zgazen.

Барса го мочаше увек,незнам што е чудно.

Какви ти се овие глупости, жити сфе? :D

Во право си е човекот, ради тоа што можеше да биде жолт, му ја намалија суспензијата на Тибо за да може да брани против Сити. Али ни он не им помогна.
#глупаиронијаСтоп

Сакаш да кажеш видук е политичар,а ја сум неговата десна рака која ги врши сите прљави работи.
#јер #humor

Да, видук е (да речеме) Бранко Црвенковски, а ти си .....

Саше Политико. :D

The Man City v Chelsea match report on Chelsea's website: a masterpiece of delusion

"An errant offside flag denied us a deserved leveller."

"Two late City goals, from Vincent Kompany and Fernandinho, added some gloss to a final scoreline which did not accurately reflect the bigger picture."

"Mangala resorted to WWE-style tactics to stop the ever-dangerous Diego Costa getting free down the right.'

:pos:
Оoooooo плачипички дали вреди реметот што го јадете заради то што курињо ви го пери мозокот :dudlac:

Ќе пишев ,,ако Видук е Бранко..." , но после ми текна нешто. Не се закачам повеќе со него. Прочитав дека бил обезбедување на мечот Шкендија-Вардар во Куманово, прочитав случајно. Или не. Затоа што имаше пишано за неговото доживување во сите теми освен во онаа ,,Прашања за Исламот".
Штом тој може да се справи со разни хулигани, тогаш можам да замислам што би ми направил мене...

Ќе пишев ,,ако Видук е Бранко..." , но после ми текна нешто. Не се закачам повеќе со него. Прочитав дека бил обезбедување на мечот Шкендија-Вардар во Куманово, прочитав случајно. Или не. Затоа што имаше пишано за неговото доживување во сите теми освен во онаа ,,Прашања за Исламот".
Штом тој може да се справи со разни хулигани, тогаш можам да замислам што би ми направил мене...

Welcome to the Vidooq fan club сине...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom