Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер успеа после 14 одиграни утакмици да го победи Мурињо. :D Редок успех е ова. :P
Шала на страна заслужено Арсенал иако реално не одиграа ништо посебно, ама затоа Челзи беа очајни. Имаа некоја шанса али не беше тоа тоа. Што вика Фросе, Фалкао изгубен во просторот и времето, средината слаба, креативноста лоша. Кај Арсенал искинаа Кокелан, Белерин, Ремзи и нарочито одбраната.

Знaчи уште еден пријaтелски трoфеј вo низaтa

Ау кога успеавте да го расипете. Требл :D

Се чека Мурињо со неговите изјави,од типот како ова бил небитен меч и слично.

Ете го бе, конечно, толку битна победа шо за првиот триумф на Венгер одма трофеј му даваат :D

Шала на страна, заслужено беше. Чех изгледа го донел и автобусот од Челзи, добро го извозевме денеска, со лекот на Мурињо против него.

Греота е да се гледа ваков Фалкао, без доза сеир или ремет или штодае го зборам ова.
zaso greota, hazard mu skrati cist gol :), gol igrac e, hazard isebici nenormalno i tuka ja izgubija titulata Chelsea, karma ...

Kamenja bea ama ona na hazard bese nedozvolivo, epten me iritiraat vakvi sebicni potezi, sakase heroj da ispadne na kraj eden od glavnite vinovnici ke e sto izgubija denes.
Baska od golemo znacenje za Chelsea ke bese Falkao uste od sea da vlezese u gol serija.

честитки до арсенал за добро одиграниот натпревар, со чех каква стабилност имаат во одбрана комплетно нов тим се :) што се однесува до челзи катастрофално, а денес да бранеше чех за челзи посекако немаше вака да заврши натпреварот. чех >куртоа .

Ете го бе, конечно, толку битна победа шо за првиот триумф на Венгер одма трофеј му даваат :D

Шала на страна, заслужено беше. Чех изгледа го донел и автобусот од Челзи, добро го извозевме денеска, со лекот на Мурињо против него.

Заменети улоги денес. Ние повеќе ја имавме топката во нозе, особено во второ, повеќе напаѓавме. Вие си ја искористивте шансата и победивте. Венгер барем накратко почувствува како е да се биде Мурињо, дури и фановиве ваши мавтаа со пластични знаменца. Хаштаг пластични.

#ИстоТакаПоздравДоВидукОдТвитер

Ко шо рече Фросе мене Фалкао ме потсеќа на падот на Шева, до вчера беа страв и трепет и по низа случувања и двајцата паѓаат на многу ниско ниво и не можат ни у шанса да влезат.

Џабе се надева Мурињо на него иако рано е да се коментира.

Шо побрзо му текне дека мора да има креативец шо ќе му праи конкуренција и ќе го одмара Фабрегас толку побрзо ќе почнат да играат бољи. Башка конкурентите нивни се засилуваат и тоа бајаѓи.

Кој ти кур Оби Микел и Рамирес бе?

Да ти ебам и Лотус Чик и Папуча Чик нема леб од такви уште, тие на Гинкел шанса не му даваат не па овој ќе ги оправа.

Шала на страна заслужено Арсенал иако реално не одиграа ништо посебно, ама затоа Челзи беа очајни. Имаа некоја шанса али не беше тоа тоа. Што вика Фросе, Фалкао изгубен во просторот и времето, средината слаба, креативноста лоша. Кај Арсенал искинаа Кокелан, Белерин, Ремзи и нарочито одбраната.
Арсенал не изигра ништо офанзивно, Челси не успеа поконкретен да биде у напад заради гужвата шо ја ствараа 11те на арсенал, друго се беше океј. Реми потфрли а посебно Хазард, 1 ебан влез немаше, ни иницијатива, ништо, статист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom