Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашање за екстерно:
- Лондон е... ?
![]()
Буларуж.Видов Фалкао 9-ка носи во Челзи, кој го носеше тој број пред него?
Коинциенција?тука на форумот го спомнавте часовникот на мурињо кој броел од кога немал пораз од венгер, и оп денес изгуби.
Слаб меч во глобала, Арсенал заслужено до победа иако и тие не покажаа кој знае што. Венгер почна да се ослободуба од притисокот, прво го собори Јунајтед во купот лани, а еве сега победи и против Мурињо.![]()
Чик е подобар од Гинкел.Да ти ебам и Лотус Чик и Папуча Чик нема леб од такви уште, тие на Гинкел шанса не му даваат не па овој ќе ги оправа.
И Траоре од Салах а?Чик е подобар од Гинкел.
Мозес.И Траоре од Салах а?
Нема врска тоа еве и гол да да дадеше од таа ситуација, немаше тоа да му даде снага да се загради со топка, брзина да го претрча Кошелни, не е тоа стариот Фалкаоzaso greota, hazard mu skrati cist gol, gol igrac e, hazard isebici nenormalno i tuka ja izgubija titulata Chelsea, karma ...
Kamenja bea ama ona na hazard bese nedozvolivo, epten me iritiraat vakvi sebicni potezi, sakase heroj da ispadne na kraj eden od glavnite vinovnici ke e sto izgubija denes.
Baska od golemo znacenje za Chelsea ke bese Falkao uste od sea da vlezese u gol serija.
Ако не каже Мурињо дека Арсенал играл фудбал од 19ти век, глава сечам
Првпат го гледам Арсенал тактички организиран во одбрана, посебно на дерби натпревар. Успеаа нападите на Челзи да ги направат јалови и многу неопасни. Од друга страна очајна игра на играчите на Челзи, посебно без топката во нозе. Никој не се движеше да прими, да повлече или да отвори простор. Сите чекаа нешто магично да се случи, дури и грешка да направеа Арсенал немаше кој да ја искористи.
И ти си боље од Мозес.Мозес.