Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Видов Фалкао 9-ка носи во Челзи, кој го носеше тој број пред него?

тука на форумот го спомнавте часовникот на мурињо кој броел од кога немал пораз од венгер, и оп денес изгуби.

тука на форумот го спомнавте часовникот на мурињо кој броел од кога немал пораз од венгер, и оп денес изгуби.
Коинциенција?

Јас мислам дека не :Д

Слаб меч во глобала, Арсенал заслужено до победа иако и тие не покажаа кој знае што. Венгер почна да се ослободуба од притисокот, прво го собори Јунајтед во купот лани, а еве сега победи и против Мурињо. :)

Слаб меч во глобала, Арсенал заслужено до победа иако и тие не покажаа кој знае што. Венгер почна да се ослободуба од притисокот, прво го собори Јунајтед во купот лани, а еве сега победи и против Мурињо. :)

Kуповите му се одскочна даска, сега да почне тоа да го прави и во лигата.

Ако не каже Мурињо дека Арсенал играл фудбал од 19ти век, глава сечам :D

Првпат го гледам Арсенал тактички организиран во одбрана, посебно на дерби натпревар. Успеаа нападите на Челзи да ги направат јалови и многу неопасни. Од друга страна очајна игра на играчите на Челзи, посебно без топката во нозе. Никој не се движеше да прими, да повлече или да отвори простор. Сите чекаа нешто магично да се случи, дури и грешка да направеа Арсенал немаше кој да ја искористи.

zaso greota, hazard mu skrati cist gol :), gol igrac e, hazard isebici nenormalno i tuka ja izgubija titulata Chelsea, karma ...

Kamenja bea ama ona na hazard bese nedozvolivo, epten me iritiraat vakvi sebicni potezi, sakase heroj da ispadne na kraj eden od glavnite vinovnici ke e sto izgubija denes.
Baska od golemo znacenje za Chelsea ke bese Falkao uste od sea da vlezese u gol serija.
Нема врска тоа еве и гол да да дадеше од таа ситуација, немаше тоа да му даде снага да се загради со топка, брзина да го претрча Кошелни, не е тоа стариот Фалкао :(

ете како може повреда да ти заебе кариера поготово ако на вакви работи ти се ослонува играта.

Ако не каже Мурињо дека Арсенал играл фудбал од 19ти век, глава сечам :D

Првпат го гледам Арсенал тактички организиран во одбрана, посебно на дерби натпревар. Успеаа нападите на Челзи да ги направат јалови и многу неопасни. Од друга страна очајна игра на играчите на Челзи, посебно без топката во нозе. Никој не се движеше да прими, да повлече или да отвори простор. Сите чекаа нешто магично да се случи, дури и грешка да направеа Арсенал немаше кој да ја искористи.

И со Сити во гости мината сезона исто многу дисциплинирано изиграа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom