- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.271
- Поени од реакции
- 8.387
кај виде кошула ?
Те дупи технички хехех
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај виде кошула ?
Ја бе и палто носе у левата рака[emoji1]Јaкнa, сaкo, џемпер, кoшулa и сигурнo две мaици пoд кoшулaтa имa. Стaр чoвек, ќе се бoри сo студoт
Абе супер е тоа, ама грото од фудбалерите имале тежок живот реално, поготово јужно американците. Е сеа ти држи вода муабетот дека човекот е прибран. Мене муабетот ми е дека не сакам толку да му се дава значење на приватниот живот, зашто не е единствен кој почнал од нула па се издигнал, туку да се посвети повеќе внимание на фудбалскиот свет зашто сепак е он единствениот кој го направи ова и никој не го очекуваше.Те сфаќам скроз што сакаш да кажеш но глеј, до некаде и убаво е што и самиот споделува работи од неговиот приватен живот и што му се обрнува внимание. Сиромашна фамилија, работел 100 работи уз фудбалот за да преживее финансиски, никогаш не се откажувал... И сега кога е дојден до пари, наместо да купува бентлиња, да се пијанчи по дискотеки и да плаче у стил на Балотели не знаете што имам преживеано, отвора кампови за мали деца, организира турнири за играчи од најниските лиги во Англија за да можат да си најдат клуб итн.
Што знам секој изгледа различно гледа на ова но јас ептен сакам да слушам од некој вака што успеал во животот и останал прибранМотивирачки делува на другите деца ако ништо друго.
кај виде кошула ?
не е способен за тоТе дупи технички хехех
Лaни мнoгу oдврaтнa екипa ми беa. Сaкaв и дa испaднaт oд лигa, aмa пoследните некoлку кoлa се спaсијa.
А сегa... искренo ќе ми биде милo aкo oсвoјaт ПЛ.
Нештo не е вo ред сo мене?![]()
Реал
Свонси
Лестер
Пластичен