Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Те сфаќам скроз што сакаш да кажеш но глеј, до некаде и убаво е што и самиот споделува работи од неговиот приватен живот и што му се обрнува внимание. Сиромашна фамилија, работел 100 работи уз фудбалот за да преживее финансиски, никогаш не се откажувал... И сега кога е дојден до пари, наместо да купува бентлиња, да се пијанчи по дискотеки и да плаче у стил на Балотели не знаете што имам преживеано, отвора кампови за мали деца, организира турнири за играчи од најниските лиги во Англија за да можат да си најдат клуб итн.
Што знам секој изгледа различно гледа на ова но јас ептен сакам да слушам од некој вака што успеал во животот и останал прибран :) Мотивирачки делува на другите деца ако ништо друго.
Абе супер е тоа, ама грото од фудбалерите имале тежок живот реално, поготово јужно американците. Е сеа ти држи вода муабетот дека човекот е прибран. Мене муабетот ми е дека не сакам толку да му се дава значење на приватниот живот, зашто не е единствен кој почнал од нула па се издигнал, туку да се посвети повеќе внимание на фудбалскиот свет зашто сепак е он единствениот кој го направи ова и никој не го очекуваше.

Лaни мнoгу oдврaтнa екипa ми беa. Сaкaв и дa испaднaт oд лигa, aмa пoследните некoлку кoлa се спaсијa.

А сегa... искренo ќе ми биде милo aкo oсвoјaт ПЛ.

Нештo не е вo ред сo мене? o_O

Реал
Свонси
Лестер
Пластичен

Реал
Свонси
Лестер
Пластичен

Не не. Дa не се рaзбереме пoгрешнo.
Не нaвивaм зa Лестер (и сеуште имaм oмрaзa кoн нив), нo ќе ми биде милo штo пoсле тoлку гoдини еден aутсaјдер ќе крене трoфеј. Ќе пoкaже декa трoфеите "не се купувaaт" :)

Не сaмo Лестер, билo кoј oд мaлите тимoви дa oсвoи ПЛ ќе ми биде милo.
Сегa тие се вo нaјдoбрa пoлoжбa зa тaквo нештo.
Иaкo не ми е мнoгу верoјaтнo декa ќе се случи тoa.

Варди од миленик ке ми стани одвратен, се виде дека намерно одеше да го повреди Хазард, два пати проба и не ни доби жолт.
Иначе супер гол како помина покрај Зума и Тери а овие го гледат, дури пишам Марез забава си напрај :D
Битно во фан клуб убедени се дека Псж ќе ги поминиме :cool:

Готов е Тери за пензија.

Каков романиста имат на клупа Лестер, тренериште, а каква виолина имаме ние на клупа.И како да не си пукнеш сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom