Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Vardy was born to upholsterer Richard Gill and schoolgirl Lisa Clewes. His father left the household after impregnating another woman, while his mother remarried to Philip Vardy. Gill was tracked down by The Mail on Sunday in November 2015, and confessed that he was unaware that his son had become a professional footballer

Ко татко му на Фелпс што се откажал од него :ROFLMAO: тешка сељачана од народ.
Највеќе ради ова го претеруваат медиумиве.
Значи настрана за човеков, стварно е за поздрав тоа што го направи и стварно му се дивам за постигнатото. Разбирлив ми е hypeот околу него сезонава и се тоа, ама медиуми во приватен живот му влегоа. Филмови глупости ќе се снимаат за човеков, животната приказна ќе му добие повеќе на цена отколку фудбалот, тоа малце не ми се свиѓа.
Пак ќе кажам, за поздрав е ова што го прави, од 100та лига да дојде во Премиер Лига и да го сруши рекордот на Ван Нистелрој кој што не можеле да го срушат напаѓачишта како Агуеро, Руни и кој уште не.

Ги изгазија ко модри сливи еј

Sent from my ST21i using Tapatalk

Колку едноставна игра изгледа фудбалот кога ги гледаш Марез и Варди како играат заедно. :kruna:
После Кејн најубаво е Тотенхем да ги прибере да играат со Ериксен и компанија.

За Варди клуб ко Тотенхем е профи а сеа Махрез шо знам, ваљда може и повеќе тој.

CWNdH0EWIAAfktp.png
CWNdHX3WEAEZ9WU.png
Многу насмеан Раниери :D
Ако не за нешто друго поубав е Мурињо :rolleyes:

После Кејн најубаво е Тотенхем да ги прибере да играат со Ериксен и компанија.

За Варди клуб ко Тотенхем е профи а сеа Махрез шо знам, ваљда може и повеќе тој.
И јас мислам оти може повеќе. Само шутот му е многу слаб некако, треба малце да јаде копани. :D

Највеќе ради ова го претеруваат медиумиве.
Значи настрана за човеков, стварно е за поздрав тоа што го направи и стварно му се дивам за постигнатото. Разбирлив ми е hypeот околу него сезонава и се тоа, ама медиуми во приватен живот му влегоа. Филмови глупости ќе се снимаат за човеков, животната приказна ќе му добие повеќе на цена отколку фудбалот, тоа малце не ми се свиѓа.
Пак ќе кажам, за поздрав е ова што го прави, од 100та лига да дојде во Премиер Лига и да го сруши рекордот на Ван Нистелрој кој што не можеле да го срушат напаѓачишта како Агуеро, Руни и кој уште не.
Те сфаќам скроз што сакаш да кажеш но глеј, до некаде и убаво е што и самиот споделува работи од неговиот приватен живот и што му се обрнува внимание. Сиромашна фамилија, работел 100 работи уз фудбалот за да преживее финансиски, никогаш не се откажувал... И сега кога е дојден до пари, наместо да купува бентлиња, да се пијанчи по дискотеки и да плаче у стил на Балотели не знаете што имам преживеано, отвора кампови за мали деца, организира турнири за играчи од најниските лиги во Англија за да можат да си најдат клуб итн.
Што знам секој изгледа различно гледа на ова но јас ептен сакам да слушам од некој вака што успеал во животот и останал прибран :) Мотивирачки делува на другите деца ако ништо друго.

Врската на Челзи и Мурињо е како онаа на жена што секој ден мажот си доаѓа дома пијан, ја претепува, ја силува, не и дава да мрдна ни да зуцне, ама битно жената цела расплака си вика 'Eх...ме сака..не е вака..некад знае и да не ме силува само на тепање останува"

Од една страна е менаџерот што беше тренер на Челзи кога почнав да наввам за екипава, етепен ми беше криво кога го отпуштија (стварно Роман нетрперлив еден зашто?) што ете можеби го оспоруваат но за мене засекогаш ќе си остане фациште и човечиште. А од другава страна е Мурињо.
Ептен ми е мерак што доживува вакви денови. Малце на дроги беше кога прифати да биде тренер на јужниве кој што се знаеше дека нема да му одговараат, ама алал му вера :cuc:

Лaни мнoгу oдврaтнa екипa ми беa. Сaкaв и дa испaднaт oд лигa, aмa пoследните некoлку кoлa се спaсијa.

А сегa... искренo ќе ми биде милo aкo oсвoјaт ПЛ.

Нештo не е вo ред сo мене? o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom