Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највеќе ради ова го претеруваат медиумиве.Vardy was born to upholsterer Richard Gill and schoolgirl Lisa Clewes. His father left the household after impregnating another woman, while his mother remarried to Philip Vardy. Gill was tracked down by The Mail on Sunday in November 2015, and confessed that he was unaware that his son had become a professional footballer
Ко татко му на Фелпс што се откажал од неготешка сељачана од народ.
После Кејн најубаво е Тотенхем да ги прибере да играат со Ериксен и компанија.Колку едноставна игра изгледа фудбалот кога ги гледаш Марез и Варди како играат заедно.![]()
И јас мислам оти може повеќе. Само шутот му е многу слаб некако, треба малце да јаде копани.После Кејн најубаво е Тотенхем да ги прибере да играат со Ериксен и компанија.
За Варди клуб ко Тотенхем е профи а сеа Махрез шо знам, ваљда може и повеќе тој.
Те сфаќам скроз што сакаш да кажеш но глеј, до некаде и убаво е што и самиот споделува работи од неговиот приватен живот и што му се обрнува внимание. Сиромашна фамилија, работел 100 работи уз фудбалот за да преживее финансиски, никогаш не се откажувал... И сега кога е дојден до пари, наместо да купува бентлиња, да се пијанчи по дискотеки и да плаче у стил на Балотели не знаете што имам преживеано, отвора кампови за мали деца, организира турнири за играчи од најниските лиги во Англија за да можат да си најдат клуб итн.Највеќе ради ова го претеруваат медиумиве.
Значи настрана за човеков, стварно е за поздрав тоа што го направи и стварно му се дивам за постигнатото. Разбирлив ми е hypeот околу него сезонава и се тоа, ама медиуми во приватен живот му влегоа. Филмови глупости ќе се снимаат за човеков, животната приказна ќе му добие повеќе на цена отколку фудбалот, тоа малце не ми се свиѓа.
Пак ќе кажам, за поздрав е ова што го прави, од 100та лига да дојде во Премиер Лига и да го сруши рекордот на Ван Нистелрој кој што не можеле да го срушат напаѓачишта како Агуеро, Руни и кој уште не.
кај виде кошула ?Јaкнa, сaкo, џемпер, кoшулa и сигурнo две мaици пoд кoшулaтa имa. Стaр чoвек, ќе се бoри сo студoт