Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.868
- Поени од реакции
- 52.940
А на фан на Челзи ако го дадеше океј ќе беше?Аха.
Брат те капирам дека ти е тренер на еЌипа али опрај се ома :Д
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А на фан на Челзи ако го дадеше океј ќе беше?Аха.
Брат те капирам дека ти е тренер на еЌипа али опрај се ома :Д
На никој бе брат, не се фрла тоа туку така кон трибини пошо он не го поднесуал второто место.А на фан на Челзи ако го дадеше океј ќе беше?
Ама ете и ПЛ медал има фрлено во публика за да му го даде на некој фан. Мора да го фрли, да се качува ли на трибина да му го врачи на некој во рака. Тоа значи дека и ПЛ не поштувал и од нервоза го фрлил медалот?На никој бе брат, не се фрла тоа туку така кон трибини пошо он не го поднесуал второто место.
Имаш таму милион покултурни опции кај шо нема да испаднеш шупчина.
Дај го на некои деца без родители или шо ти знам ја а не ко пиќе некое да го џиткаш у публика пошо по фаца ти се познава дека у соблекувална шкафче ќе изгризаш.
Тема за Мурињо.Ja vikam da otvorime tema za medalot.
Cestitki do true fanovive na Arsrnal na forumot za trofejot, posleden da vi e![]()
Ама ете и ПЛ медал има фрлено во публика за да му го даде на некој фан. Мора да го фрли, да се качува ли на трибина да му го врачи на некој во рака. Тоа значи дека и ПЛ не поштувал и од нервоза го фрлил медалот?
XDАкo не ви купи Абрaмoвиќ титулa, ништo не прaвите сo Сoленкиве.
Несакв да провоцирам.Ама си треба посебна тема кај би се коментирале неговите глупости надвор од теренот.А тука да се пишува за тоа што се случува на натпреварот.Па и треба една посебна тема да има за него. Не за џабе е најдобар.
За Реал е Дани бе, нас само не симпатиша.XD
Колку имат Интер фрлено досеа, ≈ 70 мил? Кои се очекувањата?