Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека му титне некој на Мурињо, да го потсети песочниот часовник да го сврти обратно.:angel:

А на фан на Челзи ако го дадеше океј ќе беше?
На никој бе брат, не се фрла тоа туку така кон трибини пошо он не го поднесуал второто место.

Имаш таму милион покултурни опции кај шо нема да испаднеш шупчина.
Дај го на некои деца без родители или шо ти знам ја а не ко пиќе некое да го џиткаш у публика пошо по фаца ти се познава дека у соблекувална шкафче ќе изгризаш.

Ja vikam da otvorime tema za medalot. :D
Cestitki do true fanovive na Arsrnal na forumot za trofejot, posleden da vi e :)

Фрлање на медал во публика, нарочито медал за финалист а не за победник, е срамно и апла некултурно. Забегал Мурињо скроз.

На никој бе брат, не се фрла тоа туку така кон трибини пошо он не го поднесуал второто место.

Имаш таму милион покултурни опции кај шо нема да испаднеш шупчина.
Дај го на некои деца без родители или шо ти знам ја а не ко пиќе некое да го џиткаш у публика пошо по фаца ти се познава дека у соблекувална шкафче ќе изгризаш.
Ама ете и ПЛ медал има фрлено во публика за да му го даде на некој фан. Мора да го фрли, да се качува ли на трибина да му го врачи на некој во рака. Тоа значи дека и ПЛ не поштувал и од нервоза го фрлил медалот?

Имате тема за менаџери, таман од Бенитез муабетот може да се префрли за Мурињо

11836632_882644171770714_989454383819607182_n.jpg

И ја да сум малку ин...Прва утакмица,прФ трофеј! :cool:

Ама ете и ПЛ медал има фрлено во публика за да му го даде на некој фан. Мора да го фрли, да се качува ли на трибина да му го врачи на некој во рака. Тоа значи дека и ПЛ не поштувал и од нервоза го фрлил медалот?

Иам осеќај дека шо и да напраи Мурињо пак ќе имаш некое оправдување за него така да батали :Д

Знам дека се поштуете али не секој негов потег треа да го оправдуваш.

Па и треба една посебна тема да има за него. Не за џабе е најдобар.
Несакв да провоцирам.Ама си треба посебна тема кај би се коментирале неговите глупости надвор од теренот.А тука да се пишува за тоа што се случува на натпреварот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom