Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
А и заборавив да прашам...Кога ќе го стави Мурињо Хазард во игра?Во трето полувреме? Бем ти најдобриот играч на ПЛ.

Рамиреш заврши без жут картон ... Ти ебам тоа копачот глуп

11836632_882644171770714_989454383819607182_n.jpg

И ја да сум малку ин...Прва утакмица,прФ трофеј! :cool:
Дое у вистински тим и оп одма трофејче :facepalm:

Еден ,,Курињо", друг ,,циган" , а негодуваат за неговото однесување. Било некултурно. Добро, секој со различно поимање на културата.

А и заборавив да прашам...Кога ќе го стави Мурињо Хазард во игра?Во трето полувреме? Бем ти најдобриот играч на ПЛ.
За претходната сезона дечко,чекај да видиме за оваа што ќе биде.

Да резимираме,ова е небитно..Битното само што не е почнало.
И битно е само кога Челзи освојува,макар тоа било Мики Маус трофејот.И да си скока Мурче. :)

Која галам ја дигнавте кога Санчез одигра слабо против Челзи и одма право Иванович вади го од џебот и сличните селски.
Што бива па момче од 20 години кога си го напика у газ "најдобриот" играч во ПЛ? :ROFLMAO:

Честитки за Арсенал, ме изненадија како изиграа ваљда дека не сум ги гледал бајаги време. Окс, Вилшер(и кога не игра е ѕвер) и Ремзи би ги трампал за пола тим од Јунајтед во секое време. Челси очекувано мислат дека се уште на одмор па затоа лабаво влегоа во дуелов а и се очекуваше Хосе да кенка на крај, што е случај со сите лоши лузери како што беше и легендарниот САФ. Не дека многу видов, ама очекувам сезонава Сити и Арсенал да се борат за второ место, пошто Челси ќе нема кој да го победи сакале ние да признаеме или не.
Јунајтед се морални победници од увек :icon_mrgr:

Чекај бе, како е можно да им смета српскиот коментатор, а на шител и анал 5 се изнадаваја разни емисии, гранд-манд, звезди шо знам јас, не отруја племе им ебам. И шо е поразлично со хрватскиов, освен шо потешко се разбира и шо коментаториве се умрени??

Пред постоењето на "парите", во 100 години со една ПЛ титула бевте.
Јасно е кој купува титули.
абе другар, не од 80ти со Ди Стефано, не од 50ти со Пушкаш, вие фудбалски гледано трошите 150 години веќе, какво купување на титули ти објаснуваш не ми е јасно.. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom