Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
На темава има непишанo правило да се селектира она пер 90 минутс при споредбиСпореди ги во „total stats“ и ќе видиш дека Гон-за-ло има најдобра статистика![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На темава има непишанo правило да се селектира она пер 90 минутс при споредбиСпореди ги во „total stats“ и ќе видиш дека Гон-за-ло има најдобра статистика![]()
Епа како тотал статс да стаиме ако едниов играл 20 а другиот 40 утакмици? :/
Епа брат, можеби некој не е во можност да изигра 38 утакмици во сезона ако гледаш така[DOUBLEPOST=1440083890][/DOUBLEPOST]@Донев се крчка за Иљара ако си оди Лукас мада и јас се сомневам дека ќе биде нешто.
Не реков ни јас дека Жиру е најдобар или најслаб него дека и тоа колку може да изигра треба да се гледа како опција али знам дека Жиру беше повреден огромен дел од ланската сезона.Да беше склон на повреди Жиру же држеше вода муабетот. Вака не.
Лани ја имаше втората посериозна повреда у кариерата...
И да се разбереме не викам дека Жиру е бог и а бољи од сите остали, ама ако се купи бар да се купи некој што е стварно подобар од него.
Кавани не е. Бентеке ќе видиме у Ливерпул сезонава, може ќе растури.
Едино Игуаин може да се збори дека е подобар од него ама копито е кога е под притисок....
Како беа таговите...
#humor #tumor
#rikidavajodotrovot
Да ти кажам држи вода... Депресија ме мавна кога слушнав дека резервата на Барса и Шпанија која освоила се што може да се освои го кикна Јунајтед за некојси ванабе биг клаб од Лондон. Патем на кој менаџер е чоекот ради кој Ферги избега од менаџерските води во осумдесеттите години од неговиот живот... Еххх а ќе тераше до стоЌе ти ги извадат муабетите дека за Педро се тровиш.
Да ти кажам држи вода... Депресија ме мавна кога слушнав дека резервата на Барса и Шпанија која освоила се што може да се освои го кикна Јунајтед за некојси ванабе биг клаб од Лондон. Патем на кој менаџер е чоекот ради кој Ферги избега од менаџерските води во осумдесеттите години од неговиот живот... Еххх а ќе тераше до сто![]()
![]()
Толку, нема враќање... Рики ми е последна надеж.