Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
може Чех :cool:
Ајде за убо нека е да се ќердосаме :D

Ве молам престанете веќе со ,,оваа сезона ќе биде најјака''.
Досадно, излитено и ништо поразлично од ,,оваа година снегот не изненади'' , ,,Maкедонија лидер во регионот.. ''

Последно уредено:
Вие што прогнозирате- Арсенал надвор од топ4, џабе ве лажат комунистите, Венгер дур е тука, Арсенал може нема да освои лига, ама надвор од топ4 не завршува, па шо сака нека биде.

Воведот пооригинален неможеше да биде, се гледа одма учен човек. :D

Туку и друго сакав да спомнам, налетав на опклади негде низ првиот пост, па ми текна оти едно време требаше да јадам пица и сокче од едно детенце, па еве го поканувам сега "да се фитиме". :icon_mrgr:

Да удриме сефте.

Сефте.

Туку и друго сакав да спомнам, налетав на опклади негде низ првиот пост, па ми текна оти едно време требаше да јадам пица и сокче од едно детенце, па еве го поканувам сега "да се фитиме". :icon_mrgr:
Ќе размислам. Не знам што да мислам за човек што прави кладба, ја добива истата, и после не доаѓа да си ја земе наградата.

Ќе размислам. Не знам што да мислам за човек што прави кладба, ја добива истата, и после не доаѓа да си ја земе наградата.
И после да ми јадеш гомна оти сум дошол да јадам пица, не да гледаме фудбал. :neetaka:

Он купи, ти не дојде.

Не се ни сомневав во Малкомот :*

Добре ни дојде новава тема ,малку рано ама ај ,малкомов да не го коментирам, Манчестер Јунајтед е шампион сезонава , Фалкао најдобар стрелец (пата - пата со велбек ке бидат)!
Не ке биде лошо да се пише од ‘‘големата четворка‘ (и ливерпул) кој со кој играчи се засилил до сега.

Анкетата како и секогаш - да се преброиме :D.
Извинување до Сабаховиќ за сомнежот дека ќе има навреди, добро имаше ама ептен минорни од оние што се занемаруваат.

Навивачки многу јасно дека мислам и сакам Јунајтед да освои, меѓутоа реалноста вели дека веројатно Челзи ќе си ја одбрани. Арсенал не очекувам да се вмеша во таа борба. А Ливерпул очекувам до лига Европа да стигнат, ама ќе видиме далеку е мај.

Вака некако според моите проценки би требало да изгледа крајната табела:
1. Јунајтед\Челзи
2.челзи\Јунајтед
3.Арсенал\Сити
4.Сити\Арсенал
5.Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom