Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Иванович го клале бе, секоја утакмица го бушат, некни Шо душата му ја зеде

За да не претерат со син состав, сакале Фабрегас да го стават сигурно.(реално и заслужува пред него да биде) Мене ме изненади што нема место за Косчелни.

Абе како така Де Геа, clean sheet е едини фактор за голман :([DOUBLEPOST=1430048519][/DOUBLEPOST]Тоа што Кејхил е во составов е доказ колку недостасуваат класа дефанзивци во лигава. Порано беше тепачка дали Фердинанд, Видиќ, Карваљо, Тери, Галас, Кинг, сеа Кејхил. Не дека е лош дефанзивец ама во нормални околности не би бил во избор.

Агеро нигде го нема а он највеќе голови има постигнато сезонава ... :bravobe:

Иначе Бертранд е наше дете така да цела дефанзивна линија наша :D

Знам дека сереш, ама сеисто.
Уште два ипол саати пред дерби. Очекуваш да не серам? :D

На Кехил и Иванович не им е местото во овој избор, како фан на Челзи сметам така. Кехил имаше период со огромен пад на форма, Иванович воопшто не е на нивото од претходни сезони и си играат курташак со него у одбрана неколку пати сезонава. Другиве се заслужено, особено Хазард, Матиќ и Тери кој игра како да има 20 години.

Аууу ќе глеаме изгледа добра утакмица. Меккарти ги реши

Мене ме интересира Кутињо зашто е во тимов?

Дечкото е во животна форма и е убедливо најдобар играч на Ливерпул оваа сезона,кој знае колку бодови му донесе на Ливерпул со неговите голови од 20-30 метри и индивидуални потези ..ама штом вака пишиш очигледно го немаш гледано Ливерпул..штета што Ливерпул се 5-ти без шанси за ЛШ иначе мислам дека ќе конкурираше за играч на сезоната..за мене нема некое изненадување во составот,горе долу тие се најдобрите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom