Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
трофеј си е трофеј, хеjтот твој е небитенБогами, растурија Венгер и Жиру со најтешкиот распоред против КПР, Вест Хем и Њукасл![]()
Ме претркна. Уште еден ранобуден.![]()
pak da si kazam , i so everton igraja [emoji19]Богами, растурија Венгер и Жиру со најтешкиот распоред против КПР, Вест Хем и Њукасл![]()
Супер, уште една bottom table екипаpak da si kazam , i so everton igraja [emoji19]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Premier liga e , where anyone can beat anyone [emoji16] ili ..? Ke mu ja dadaa na vna gal da ne bese plus utakmicata garant , vaka motiv neka mu e be za uste eden perfect mesec za da ja zema za april [emoji16]Супер, уште една bottom table екипа
Aj да не ме сфати некој погрешно, за Жиру е презаслужена наградава, и мене ми е мило што после повредата се враќа во топ форма, не е шала 5 гола у месец, еден од најинтересните играчи во лигава ми е, ама дека Венгер заслужил пред Ван Гал..![]()
I deserve it ofc, 3 w out of 3, with that schedule, can you believe it ?[emoji16]И подобро е што ЛВГ не доби награда за менаџер на месецот,кој ќе го трпеше неговото фалење низ медиумите.
Ме претркна. Уште еден ранобуден.![]()
Дека не им дадоа на вашите минатиот месец?Кoлку не се мерилo и се небитни нaгрaдиве![]()