Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Озил можеби не е најдобар играч, ама он ни лани, ни па сега не е најголем Ди Мариа на сезоната.
ок, поззз.
Озил лани имал 5 гола и 9 асистенции во БПЛ ако е статистикава точна, мада од еспн е, не верувам да не е. Ди Марија има сезонава 4 гола и 10 асистенции а има уште два месеца играње. Како тоа лани бил подобар од Ди Марија? :brlav:

Ама не е важно, да влеземе во топ 4 па после и Озил и Санчез во туршија ставајте ги :D

Озил лани имал 5 гола и 9 асистенции во БПЛ ако е статистикава точна, мада од еспн е, не верувам да не е. Ди Марија има сезонава 4 гола и 10 асистенции а има уште два месеца играње. Како тоа лани бил подобар од Ди Марија? :brlav:

Ама не е важно, да влеземе во топ 4 па после и Озил и Санчез во туршија ставајте ги :D
aj види колку месеци беше аут Озил.
далеку е Озил од Ди Мариа на сезоната.

А искрено да ти кажам и не ми е кој зане колку битно Ливерпул дали ќе изгуби или не наредните 4 меча. Еве нерешени нека му се, ич не ми е проблем. :D Посебнот таа со Арсенал, најубаво би било така. xD

Ќе ја решавате коло пред крај со Топџиите :D

B_FTj2HVEAEmeUs.jpg

B_FTj2hU8AAZGPo.jpg

@Peja989 , @Донев & @Ilumious дајте стварно анкетана менвајте ја

Па и Ди Марија беше повреден 2 месеца, што е битно тоа :toe: нели кога огромни пари вреди некој фудбалер повредите не се оправдање, така вие викавте за Фалкао.[DOUBLEPOST=1425289890][/DOUBLEPOST]
@Peja989 , @Донев & @Ilumious дајте стварно анкетана менвајте ја
Кажи што да стои и ќе смениме :)

Чех е заменик капитен ? И кој е третиот?

Aко и со 30 изиграни меча на Озил не се доволни за да го прогласиш за флоп на сезоната, тогаш ние немаме гајле со Ди Мариа...

Не сте будали да даете 13 за Велбек ко може 60 за Ди Мариа
Да е до мене, да има уште двајца други како Ди Марија би платил и за нив 60 милиони. А да имаме друг Велбек би ви го дал за 3 мил чисто онака да не се срамиш да ги намалуваш цифрите. :D
Чех е заменик капитен ? И кој е третиот?
Дрогба ваљда.

Како им успеа само :zver:

Предлог од мене: двојки што покрај Сити и Челзи ќе се пласираат во ЛШ (кои две екипи ќе бидат трето и четврто).
Првичната замисла ми беше као: Која екипа нема да се пласира во ЛШ, ама така пак многу простор ќе им оставевме да не изгласаат со двотретински мнозинство :)

Па и Ди Марија беше повреден 2 месеца, што е битно тоа :toe: нели кога огромни пари вреди некој фудбалер повредите не се оправдање, така вие викавте за Фалкао.[DOUBLEPOST=1425289890][/DOUBLEPOST]
Тоа што пиша пејн килер , Кој два тима ќе завршат на третото односно четвртотот место?
  1. Јунајтед и Арсенал
  2. Арсенал и Ливерпул
  3. Јунајтед и Ливерпул
  4. и сл
ејјјјј ливерпул со голема буква:cautious:

Видуков се фати за Озил ко виде дека нема одбрана за Ди Мариа. Озил не е ни блиску до тие 40м шо ги плативме ама па овој вашиов за 60м треба секој меч МОТМ да е

На Олд Трафорд утакмицата колку сакам ние да сме пласирани а вас да ви фали бод за ЛШ :sekc::D[DOUBLEPOST=1425291424][/DOUBLEPOST]
Да е до мене, да има уште двајца други како Ди Марија би платил и за нив 60 милиони. А да имаме друг Велбек би ви го дал за 3 мил чисто онака да не се срамиш да ги намалуваш цифрите. :D

Дрогба ваљда.

Ја би го зел за 3м, и би го шитнал за 16 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom