Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ок јасно е дека Фалкао ќе иде у Челзи,само да не мислите дека ова е случајно.Сите знаеме кој фсихолошки играч е Мурињо,зема скоро мртов играч скоро неупотреблив.Му дава шанса да му се одмазди на бившиот клуб,значи чиста коцка,ако упали ок,ако не новинарите у Англија ќе му фаќаа пак сеир,и тоа е тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.903
Поени од реакции
67.558
Многу ми е жал за Раде, какво играчиште беше пред повредата...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.422
Колку Овен што играше во Јунајтед толку и Фалкао ќе игра во Челзи. Кога ќе ми текне дека и 7цата му ја дадоа на Овен. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1434351840][/DOUBLEPOST]Колку Овен што играше во Јунајтед толку и Фалкао ќе игра во Челзи. Кога ќе ми текне дека и 7цата му ја дадоа на Овен. :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
За што би им се одмаздувал Фалкао на Јунајтед? :confused:

И далеку од тоа дека е готов и дека нема шанси да се врати. После таква повреда, дојде во ептен физичка лига и имаше проблем да се прилагоди. Сега веќе знае како е и ланската сезона ќе ја земе како лекција и мотивација за колку толку да си ја врати формата. Сигурно нема да даде 20+ голови, ама јас со 10 во сите натпреварувања би бил презадоволен.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.422
За што би им се одмаздувал Фалкао на Јунајтед? :confused:

И далеку од тоа дека е готов и дека нема шанси да се врати. После таква повреда, дојде во ептен физичка лига и имаше проблем да се прилагоди. Сега веќе знае како е и ланската сезона ќе ја земе како лекција и мотивација за колку толку да си ја врати формата. Сигурно нема да даде 20+ голови, ама јас со 10 во сите натпреварувања би бил презадоволен.
Ти со 4 гола во лига би бил задоволен од Фалкао?
Еве во Јунајтед имаше 4 гола и 4-5 асистенции па цел подфорум тераше сеир на негова сметка.
Да не претера малце или да си речеш пред време во случај да флопне, демек толку се очекува од Фалкао? :D

И како сезонава не важеше дека имаше тешка повреда и неколку други ситни, дојде во физички тешка лига а сега го оправдувате за слабата сезона?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Ти со 4 гола во лига би бил задоволен од Фалкао?
Еве во Јунајтед имаше 4 гола и 4-5 асистенции па цел подфорум тераше сеир на негова сметка.
Да не претера малце или да си речеш пред време во случај да флопне, демек толку се очекува од Фалкао? :D

И како сезонава не важеше дека имаше тешка повреда и неколку други ситни, дојде во физички тешка лига а сега го оправдувате за слабата сезона?
Фалкао ќе биде донесен како трета опција во нападот, заедно со Коста и Реми. Коста ни е главен напаѓач и од него се очекуваат 20+ голови. Од Реми и Фалкао по околу 10 се доволни.
Од некој што ќе зима над 200к неделна плата мора да се очекува многу повеќе од 4-5 гола во сезона. Под тој основ и Балотели е солидно засилување.
Нема да зима над 200к.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Samo neka igra pred Remy :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Што ти е судбина, во Атлетико Мадрид Фалкао беше главната ѕвезда а Коста негов подреден а сега ситуацијата ќе биде обратна.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Samo neka igra pred Remy :D
Не викам дека ќе биде трет избор, него се носи за да се комплетира бројката од три напаѓачи кои ни се потребни. Коста е прв избор, другиве двајца ќе добиваат шанса наизменично. На почеток сигурен сум дека Фалкао ќе добива шанса пред Реми. За понатаму ќе видиме, ама во секој случај земајќи му ја во обзир минатата сезона, и тоа што нема да биде главен напаѓач во Челзи, 10 голови на крај на сезона се доволни.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Добро, какви треба тогаш да бидат реалните очекувања од Фалкао во Челзи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom