Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја гледам анкетава и ми текна нешто.Еве зошто државичката ни е до такво дереџе.Да гласавме како што треба друга песна ќе се пееше.
Само ние сме реални глеаш, наши немаат гласано за Кутињо, ние треба да сме на власт. Пеџа премиер, јас министер за образование и култура.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Само ние сме реални глеаш, наши немаат гласано за Кутињо, ние треба да сме на власт. Пеџа премиер, јас министер за образование и култура.
Арен е пеџа,ќе почне да наплаќа за воздухот шо го дишеме.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.012
Поени од реакции
67.902
Јас би му ја дал на Коста, затоа што тој им ја донесе на Челзи димензијата што им фалеше. Поточно им е клучен за остварување на балансот, што би рекол Ван Гал. :D
Хммм, ако гледаш така па, и Фабрегас би требало да го номинираш.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Ја гледам анкетава и ми текна нешто.Еве зошто државичката ни е до такво дереџе.Да гласавме како што треба друга песна ќе се пееше.
Колку нема врска со државичкава. На твитер баш британските фанови на Арсенал најмногу ги заебаваат за тоа дека кога и да има било каква анкета они се собираат и гласаат за својот иако нема врска нивниот :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку нема врска со државичкава. На твитер баш британските фанови на Арсенал најмногу ги заебаваат за тоа дека кога и да има било каква анкета они се собираат и гласаат за својот иако нема врска нивниот :D
Не знам што се дешава на твитер али мислам дека од фиромјани нема поголема спам нација :D

Еве го будалетинка, од три мејла гласал за Балотели. У крф ни е :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не знам што се дешава на твитер али мислам дека од фиромјани нема поголема спам нација :D

Еве го будалетинка, од три мејла гласал за Балотели. У крф ни е :D
Абе не се ни другите нештo пoдoбри зa вaкви рaбoти. Мислиш немa бритaнци штo сo 10 мејлoви глaсaле зa Бaлoтели? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе не се ни другите нештo пoдoбри зa вaкви рaбoти. Мислиш немa бритaнци штo сo 10 мејлoви глaсaле зa Бaлoтели? :D
Сигурно има али тие се Навахо Британци, потомци на Навахо Македонците :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.012
Поени од реакции
67.902
Добар Жозе, не можеш да го мразиш, знае да одвали...

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Neznam zasto Chelsea gi vikaat scum, aj nekoj sto znae angliski neka mi prevede. :toe:
Isto i We are racist and we are proud.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со стил ја завршува сезоната Компани.

Статус
Затворена за нови мислења.