Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
@Peja989 ветуваш, а не исполнуваш. Ако сум мисир, барем стој си на зборот. :D

Барнли и Лестер тоа уште одамна го кажав дека сакам да летаат.

КПР иако ми се симпатична екипа со добри играчи, сепак никад више не заслужуваат да играат у ПЛ ебате канцерот од екипа. По глупа екипа неам видено никад у живот. Озбилно, да имаш на хартија една од па да не претерам топ 10 екипи а да играш таков антифудбал мртов треба да си ептен ретардиран, мрш у втора лига бем ти екипата шугава.

Сандерленд исто нејќам да летнат пошто се добри ама беа лимитирани од неписмениот коњ Гус Појет, сеа со Куроф очекувам да се стабилизираат до крај да обезбедат опстанок и следната сезона да бидат скоцкани а не секоја сезона у 5 до 12 да ми изборуваат опстанок.

Астон Вила иако највеќе ги мразам, сепак се квалитетна екипа пред се.
Хул исто нејќам да испаднат заради Стив Брус и Хадлстоун.

Зошто ги мразиш Астон Вила?

Според онаа табелата што ја објавивте,прогронезите од ББС сакаат да кажат дека Јунајтед ке победат и со Сити и со Челзи и со Еветон.

Незнам оти ама мене такво сценарио ми стои невозможно.

Барнли и Лестер тоа уште одамна го кажав дека сакам да летаат.

КПР иако ми се симпатична екипа со добри играчи, сепак никад више не заслужуваат да играат у ПЛ ебате канцерот од екипа. По глупа екипа неам видено никад у живот. Озбилно, да имаш на хартија една од па да не претерам топ 10 екипи а да играш таков антифудбал мртов треба да си ептен ретардиран, мрш у втора лига бем ти екипата шугава.

Сандерленд исто нејќам да летнат пошто се добри ама беа лимитирани од неписмениот коњ Гус Појет, сеа со Куроф очекувам да се стабилизираат до крај да обезбедат опстанок и следната сезона да бидат скоцкани а не секоја сезона у 5 до 12 да ми изборуваат опстанок.

Астон Вила иако највеќе ги мразам, сепак се квалитетна екипа пред се.
Хул исто нејќам да испаднат заради Стив Брус и Хадлстоун.
Барнли не ги дирај.
Иначе тој Појет лани ги спаси и истресе од земја екипи каки Челзи и Сити.

Другите две не се битни, се додека Астон Вила не оди во втора лига. Ебате тимот мртов , секоја година само збрки прават

Нека испаднат сите три што влегоа годинава им еам тоа мртвите екипи.

Лестер и Барнли се далеку од мртви екипи, знаат да играат одличен фудбал, иако Лестер ги занејкев од мечот со нас и начинот на кој го добија, плус однесувањето на Пирсон потоа...
Ми текнуваат 5-6 меча од МОТД на Лестер во кои имале и повеќе шанси, посед, стативи, а завршиле со 0 бодови.

Впрочем, Телеграф со водич како да го опколите судијата у најкраток можен рок...
http://babb.telegraph.co.uk/2015/03/how-to-surround-a-referee-a-comprehensive-guide/

Издвоено од статијата фаците на Тери и Матиќ ... :D

Chelsea-v-PSG-3.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom