Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
И понеделник да сте вака активни...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Па се секираат за финансиската ситуација на Манчестер и на Челзи, воопшто не пратиш :D Немаме ние нови стадиони да се вадиме на нив десет години.

Ја ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми. :icon_lol:
Шо да криеме сите имате интернет па постирајте ја ебаго :D

Член од
16 април 2008
Мислења
2.526
Поени од реакции
2.380
Не знам зошто ама имам осет дека во понеделник навивачиве од Арсенал пак ќе сакаат да си оди Венгер.

E

Epsilon

Гостин
Ја мислам дека Велбек ко од шала ќе ни дај гол-два и тоа како крило.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Ја ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми. :icon_lol:
п.с
Scholes: "Özil not even trying at Arsenal."
English media: "Özil is too lazy."
:backa: :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.963
Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.963
Како ги памтиш постовиве? :D
Се греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...

п.с
Scholes: "Özil not even trying at Arsenal."
English media: "Özil is too lazy."
:backa: :D
Ја сум убеден дека читаш само наслови...

Сколс вика дека Озил не се обидува да се наметне како лидер, нешто што му фали на Арсенал по Ван Перси, Фабрегас, Анри, Виеира, зашто со само 2 гола во 22, ако може да се каже, поголеми меча, против појаките екипи е преслаб учинок.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Се греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...

Ја сум убеден дека читаш само наслови...

Сколс вика дека Озил не се обидува да се наметне како лидер, нешто што му фали на Арсенал по Ван Перси, Фабрегас, Анри, Виеира, зашто со само 2 гола во 22, ако може да се каже, поголеми меча, против појаките екипи е преслаб учинок.
Ти можиш да си убеден и дека земјата слонови ja крепат на грб
Не мора да го преведуваш знам добро шо кажа и шо кажуваат сите вклучително и ние, а Венгер од денот кога потпиша тврдеше дека Озил трча и се труди многу повеќе одколку што тоа изгледа на прв поглед. Ете табелата тоа и го покажува без разлика што е само за месец Февруари.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom