Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
И понеделник да сте вака активни...

Па се секираат за финансиската ситуација на Манчестер и на Челзи, воопшто не пратиш :D Немаме ние нови стадиони да се вадиме на нив десет години.

Ја ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми. :icon_lol:

Шо да криеме сите имате интернет па постирајте ја ебаго :D

Не знам зошто ама имам осет дека во понеделник навивачиве од Арсенал пак ќе сакаат да си оди Венгер.

Ја мислам дека Велбек ко од шала ќе ни дај гол-два и тоа како крило.

Ја ставиле статијата кај што Сколс демек го риба Ван Гал ама таа кај што Сколс го риба Озил мудро ја кријат, зошто ние другиве сме во С. Кореа и немаме пристап до странски медиуми. :icon_lol:

п.с
Scholes: "Özil not even trying at Arsenal."
English media: "Özil is too lazy."
:backa: :D
Screenshot_4.png

Како ги памтиш постовиве? :D

Се греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...

п.с
Scholes: "Özil not even trying at Arsenal."
English media: "Özil is too lazy."
:backa: :D

Ја сум убеден дека читаш само наслови...

Сколс вика дека Озил не се обидува да се наметне како лидер, нешто што му фали на Арсенал по Ван Перси, Фабрегас, Анри, Виеира, зашто со само 2 гола во 22, ако може да се каже, поголеми меча, против појаките екипи е преслаб учинок.

Се греши јебига... иако, се сомневам дека мене изгледа аутокоректот на ајпадот ме преебал вчера, али, кој ке се објаснува...

Ја сум убеден дека читаш само наслови...

Сколс вика дека Озил не се обидува да се наметне како лидер, нешто што му фали на Арсенал по Ван Перси, Фабрегас, Анри, Виеира, зашто со само 2 гола во 22, ако може да се каже, поголеми меча, против појаките екипи е преслаб учинок.

Ти можиш да си убеден и дека земјата слонови ja крепат на грб
Не мора да го преведуваш знам добро шо кажа и шо кажуваат сите вклучително и ние, а Венгер од денот кога потпиша тврдеше дека Озил трча и се труди многу повеќе одколку што тоа изгледа на прв поглед. Ете табелата тоа и го покажува без разлика што е само за месец Февруари.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom