- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.865
- Поени од реакции
- 10.232
Телеграф со листа 10 физички најспремни фудбалери во ПЛ. Од целава листа изненадува Ериксен делува фрагилен ама...
Ја доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15.Зборевме за судии, па се надоврзав на негативни моменти од колово.
Иначе, јас му дадов аплауз![]()
Многу беше јако кога влагаше на терен, жими сеЈа доаѓам дома пуштам тв, барам СК глеам доле на програмата Ливерпул-Барнли пуштам глеам Манчестер... ај ќе ја глеам оваа што кур и така уште 20 минути до крај имаше, кај другиве по 15.
Глеам у кадар Јонас со капитенска лента, морници ме полазија, од секаТ сум поштувал многу, не знам зашто.
Небитни сте, шо да праимеМногу беше јако кога влагаше на терен, жими се![]()
Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.
Абе сфе!
Ливерпул-Барнли играат самата логика треба да ти кажува оти нема да има К од комбиниран пренос, само головите ќе ви ги пуштаат и оние 15тина минути, бидејќи нели Ливерпул почна покасно..Многу беше јако кога влагаше на терен, жими се
Иначе, сфе да им умре на спорт клуб. Прво полувреме 14 минути, второ полувреме 11. Ако е тоа КОМБИНИРАН пренос.
Абе сфе!
Не бе, викаат добро сте игралеДобро што ги пуштаа лпоол од време на време, пошто она што го гледав не беше фудбал воопшто.
Најдобар меч во сезоната, според Ван Гал.Не бе, викаат добро сте играле![]()
алооооооооооооооооооLiverpool have won EVERY Premier League game Steven Gerrard has missed this season.