Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Јас Саутемптон не го ни сметав за конкурент за топ 4. Се знаеше дека нема да издржат темпото до крај. Арсенал, Јунајтед и Ливерпул покрај сигурните Сити и Челзи. Знаејќи дека Арсенал на крајот секако се протнува до 4то место, сметам дека Јунајтед и Пул ќе бијат битка до крајот. Тука е и Тотенхем но не верувам и тие да издржат до крај.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Кој ден иде утре у пичку матер еј..

13:00 - Ливерпул - Сити
15:05 - Арсенал - Евертон
17:00 - Челзи - Тотенхем

И плус од 19:00 има Севиља-Атлетико, па од 21:00 - Реал-Виљареал. 10 саати топ фудбал, кој ќе издржи и ќе ги изгледа сите, има пиво од мене. :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Најсмешен пенал што е во последно време досуден во некоја од јаките лиги е оној за Реал против Елче, над Пепе. Зборот срамота не го покрива тоа.
Не се сетив на него бидејќи не ја гледав утакмицата,ама оваа ја гледав и кога онај смрдениот досуди пенал притисокот ми се крена..дури на Монреал му падна незгодно искрено и самиот се зачуди како овај ретардосот покажа кон белата точка...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.458
Брат, пратиш италијански фудбал (навиваш за италијанска екипа) и дојде да објаснуваш за судиски грешки и неправди? :)
Демек во Италија повеќе грешки има? Немој ти се молам. Италјанските судии се меѓу најквалитетните. И во Серија А се дешаваат грешки, но генерално многу помалку од другите лиги, а посебно помалку од грешките кои се дешаваат во Англија. Јас не се сеќавам последните 10 години во Италија некој судија погрешно да исклучил играч, како што денес беше исклучен Браун. И многу други работи кои се дешаваат годинава во ПЛ се резултат на стварно очајно судење кое ни малку не ги исполнува барем долните зацртани стандарди.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Демек во Италија повеќе грешки има? Немој ти се молам. Италјанските судии се меѓу најквалитетните. И во Серија А се дешаваат грешки, но генерално многу помалку од другите лиги, а посебно помалку од грешките кои се дешаваат во Англија. Јас не се сеќавам последните 10 години во Италија некој судија погрешно да исклучил играч, како што денес беше исклучен Браун. И многу други работи кои се дешаваат годинава во ПЛ се резултат на стварно очајно судење кое ни малку не ги исполнува барем долните зацртани стандарди.
Брат, сами си се тацнувате за местење натпревари во кои што се вмешани судии. Мислам дека нема потреба за понатамошна дискусија.
Се разбира, не ги бранам имбецилите кои што судат во ПЛ ама мислам дека по дефиниција си хипокрит ако коментираш и осудуваш судиски грешки на судија од ПЛ а навиваш за италијанска екипа.

Просто кажано, гледаш во дворот на комшијата а твојот е полн со говна.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.249
Поени од реакции
18.458
Брат, сами си се тацнувате за местење натпревари во кои што се вмешани судии. Мислам дека нема потреба за понатамошна дискусија.
Се разбира, не ги бранам имбецилите кои што судат во ПЛ ама мислам дека по дефиниција си хипокрит ако коментираш и осудуваш судиски грешки на судија од ПЛ а навиваш за италијанска екипа.

Просто кажано, гледаш во дворот на комшијата а твојот е полн со говна.
Па не би рекол. Наместен натпревар е една работа, а квалитетен судија е сосем друга работа. Плус тоа, моментално нема ништо поврзано со местење и нитуеден од активните судии никогаш не бил замешан во нешто. Така да не ти е валиден баш аргументот. Посебно последниот период во Италија се дешаваат малку грешки, па дури и тие малку се дело на младите неискусни судии. За разлика од тоа во ПЛ најискусните секое второ коло прават некоја глупост.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Дојде Спорт Клуб во право време шупичку матер! Ајде Стиви против Френки за последен пат!

гоу стиви гоу гоу гоу

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дојде Спорт Клуб во право време шупичку матер! Ајде Стиви против Френки за последен пат!

гоу стиви гоу гоу гоу
Повреден е Стиви :/

Иначе, составов на Сити, страв ми е да го леам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom