- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Нема везе тоа што не е на терен, еве Икер во реал беше одличен, цело време трчаше по судијата ако има потреба , е сеа од кога ги усра работите мурињо со тоа безпотребно плачење на секој фаул....
Треба повеќе услови да исполниш за капитен да бидеш. Пошто од уста не не извадивте дај и јас да си кажам за у титаников кој е следен капитен. Изборот ќе биде помеѓу Џони Еванс и жената на Колин, јас би сакал, покрај ДДГ и на Рафа да му се дава понекогаш пошто сварно напредна многу.
Моментално на скајнет иде селин дион, депресивно бајаги
Сериозно мислам дека е најпаметна опција Де Геа, се согласувам со повеќето ама сеуште стојам на ставот дека е на терен ама го нема. Замисли ти агресивенстарт на противнички шеснаесетник 70’ а Јунајтед брка предност, му треба црвен картон...бла бла....и сеа тој треба да запали од шеснаесетник, па назад...па не изнудува...па за 3-4 пак, па каде е капЕтАнот, па после некој негов прави старт за црвен и добива, зошто го нема овој да направи притисок, за предходните. Не дека ова ќе се случува секоја или секоја втора утакмица, може да бидат 2 у сезона ама пак, битни се. Може ЛШ полуфинале да биде оваа утакмица....една ама кикс...ме разбираш?