H
HoT IcE
Гостин
Е да, тоа може да биде проблем, ама реално гледано за Јунајтд, бар за мене Де Геа е најдоброто решение.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема везе тоа што не е на терен, еве Икер во реал беше одличен, цело време трчаше по судијата ако има потреба , е сеа од кога ги усра работите мурињо со тоа безпотребно плачење на секој фаул....Мислам дека единствена мана кај голман капитен е тоа што е на терен...ама како да не е. Тешко доаѓа за притисок до судии, што и те како е потребно денес. Неретко и самиот судија го бара капитенот, за да укаже на лоши стартови/дрдорење на „негов“ играч.
и на Рафа да му се дава понекогаш пошто сварно напредна многу.
И шо да реплицирам сеа?Да, Рафа заслужува лента. Поретардирани жолти и на специјална олимпијада не добиваат. И тоа е вештина.
И шо да реплицирам сеа?
Изгледа само киксовите ги памтиш, затоа си толку негативно расположен.
Од каде излезе песимизмот кога збореше дека Мојс бил вистинскиот и успесите на Фергусон нему ќе му се препишувале у скоро време?Да, да. На шампионски тим кој моментално е на 200 бода од титула, треба да му бараме светли точки.И да, изборот за капитен догодина ќе биде страшен. Шкотски и англиски ротациски играч, човек што 10 пати посака да си замине и избеглица од Арсенал. Остануваат уште најнеинтелигентните, како Рафаел, да се ставаат во комбинација. А од тимот заминуваат Рио, Видиќ, Гигс и Евра, најмалку. 4 подобри опции за капитен од сите овие погоре.
Еден простор за оптимизам што има. Бетер од тој на фановите на Арсенал и Пул низ годиниве...
Од каде излезе песимизмот кога збореше дека Мојс бил вистинскиот и успесите на Фергусон нему ќе му се препишувале у скоро време?![]()
Јас сеуште верувам во Јунајтед како структура. И пишав дека менаџерот не е најбитен во нејзе. Ама тогаш поим немав дека е магаре кое е способно да направи штета. Тоа беше само оптимизам дека е доволно паметен да не растури ништо. Нигде немам пишано дека е вистинскиот. Баш напротив, редовно пишував дека ми е криво за пропуштената шанса за Мурињо.
Ама ти мислиш дека Кутињо е квалитетен фудбалер, Хендерсон ќе биде наследник на Џерард и Ливерпул ќе освои титула. Не ни можеш да резонираш подобро.![]()
Ливерпул ако најде начин да го користи Суарез како Јунајтед Перси ќе биде конкурентен за топ 4. А играта на Јунајтед е очекувана. Годинава се и без притисок, заради одличната политика досега да се создава атмосфера дека сите успеси на Јунајтед се заслуга само на Фергусон. Прашање на време е само кога ќе почнат истите да ги препишуваат на Мојс.
За разлика од тебе моето мислење за овие 2-ца ќе остане исто за разлика од она твоето.
Мене топ ми е вака. Камо среќа долго да останеДа, во основа таа е разликата помеѓу магаре и човек. Не знам зошто Мојс не ти е симпатичен. Или ти е?![]()
Не знам што не ти е јасно. Мојс дебело потфрла досеа и тоа е тоа. И со сите повредени играчи барем 7-8 бода одат како вина на стручниот штаб, ме мрзи да се дообјаснувам у 5 сабајле.Мене топ ми е вака. Камо среќа долго да остане
Ти кажувам дека ептен брзо си се откажал од Мојс а претходно си го величел до бескрај.
А Муабетот за Кутињо и Хендо![]()
Мене топ ми е вака. Камо среќа долго да остане
Ти кажувам дека ептен брзо си се откажал од Мојс а претходно си го величел до бескрај.
А Муабетот за Кутињо и Хендо![]()
Се ми е јасно само ми е смешно шо Мојс го има ставено у иста реченица со Фергусон а го исмева моето мислење за Кутињо и Хендерсон. Хендерсон ниту го ставив на ниво на Џерард ни пак Кутињо на ниво на Далглиш. Тој Ферги и Мојс ги има ставено у иста конотација а сега по некое време Мојс бил магаре.Не знам што не ти е јасно. Мојс дебело потфрла досеа и тоа е тоа. И со сите повредени играчи барем 7-8 бода одат како вина на стручниот штаб, ме мрзи да се дообјаснувам у 5 сабајле.