Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е да, тоа може да биде проблем, ама реално гледано за Јунајтд, бар за мене Де Геа е најдоброто решение.

Мислам дека единствена мана кај голман капитен е тоа што е на терен...ама како да не е. Тешко доаѓа за притисок до судии, што и те како е потребно денес. Неретко и самиот судија го бара капитенот, за да укаже на лоши стартови/дрдорење на „негов“ играч.
Нема везе тоа што не е на терен, еве Икер во реал беше одличен, цело време трчаше по судијата ако има потреба , е сеа од кога ги усра работите мурињо со тоа безпотребно плачење на секој фаул....
Треба повеќе услови да исполниш за капитен да бидеш. Пошто од уста не не извадивте дај и јас да си кажам за у титаников кој е следен капитен. Изборот ќе биде помеѓу Џони Еванс и жената на Колин, јас би сакал, покрај ДДГ и на Рафа да му се дава понекогаш пошто сварно напредна многу.

Моментално на скајнет иде селин дион, депресивно бајаги

Иде кај Руни лентата, колку и да не им се допаѓа на некои фанови.

Веќе со години наназад, по заминувањето на Роналдо е алфа и омега на екипата, со исклучок на вториот дел од минатата сезона.
4-ца играчи кои беа да речам главни капитени идат во "пензија" од Јунајтед на крајот на сезоната, и Рио, и Видиќ, и Евра, и Гигси.
Руни направи некои киксови, ама, bottom line, сеуште е во клубот и дава најголем придонес за истиот.
Прифати да игра надвор од своја позиција иако мрчеше за истото, пошто сите знаат дека го брка рекордот на Ширер.

Субјективно, сакам Флечер да ја земе лентата, но, скоро 4 години беше отсутен од тимот, и не знам колкаво влијание има врз колективот.

и на Рафа да му се дава понекогаш пошто сварно напредна многу.

Да, Рафа заслужува лента. Поретардирани жолти и на специјална олимпијада не добиваат. И тоа е вештина.

Да, Рафа заслужува лента. Поретардирани жолти и на специјална олимпијада не добиваат. И тоа е вештина.
И шо да реплицирам сеа?
Изгледа само киксовите ги памтиш, затоа си толку негативно расположен.

И шо да реплицирам сеа?
Изгледа само киксовите ги памтиш, затоа си толку негативно расположен.

Да, да. На шампионски тим кој моментално е на 200 бода од титула, треба да му бараме светли точки. :D И да, изборот за капитен догодина ќе биде страшен. Шкотски и англиски ротациски играч, човек што 10 пати посака да си замине и избеглица од Арсенал. Остануваат уште најнеинтелигентните, како Рафаел, да се ставаат во комбинација. А од тимот заминуваат Рио, Видиќ, Гигс и Евра, најмалку. 4 подобри опции за капитен од сите овие погоре.

Еден простор за оптимизам што има. Бетер од тој на фановите на Арсенал и Пул низ годиниве...

Да, да. На шампионски тим кој моментално е на 200 бода од титула, треба да му бараме светли точки. :D И да, изборот за капитен догодина ќе биде страшен. Шкотски и англиски ротациски играч, човек што 10 пати посака да си замине и избеглица од Арсенал. Остануваат уште најнеинтелигентните, како Рафаел, да се ставаат во комбинација. А од тимот заминуваат Рио, Видиќ, Гигс и Евра, најмалку. 4 подобри опции за капитен од сите овие погоре.

Еден простор за оптимизам што има. Бетер од тој на фановите на Арсенал и Пул низ годиниве...
Од каде излезе песимизмот кога збореше дека Мојс бил вистинскиот и успесите на Фергусон нему ќе му се препишувале у скоро време? :confused::cautious:

Од каде излезе песимизмот кога збореше дека Мојс бил вистинскиот и успесите на Фергусон нему ќе му се препишувале у скоро време? :confused::cautious:

Јас сеуште верувам во Јунајтед како структура. И пишав дека менаџерот не е најбитен во нејзе. Ама тогаш поим немав дека е магаре кое е способно да направи штета. Тоа беше само оптимизам дека е доволно паметен да не растури ништо. Нигде немам пишано дека е вистинскиот. Баш напротив, редовно пишував дека ми е криво за пропуштената шанса за Мурињо.

Ама ти мислиш дека Кутињо е квалитетен фудбалер, Хендерсон ќе биде наследник на Џерард и Ливерпул ќе освои титула. Не ни можеш да резонираш подобро. :D

Јас сеуште верувам во Јунајтед како структура. И пишав дека менаџерот не е најбитен во нејзе. Ама тогаш поим немав дека е магаре кое е способно да направи штета. Тоа беше само оптимизам дека е доволно паметен да не растури ништо. Нигде немам пишано дека е вистинскиот. Баш напротив, редовно пишував дека ми е криво за пропуштената шанса за Мурињо.

Ама ти мислиш дека Кутињо е квалитетен фудбалер, Хендерсон ќе биде наследник на Џерард и Ливерпул ќе освои титула. Не ни можеш да резонираш подобро. :D

Ливерпул ако најде начин да го користи Суарез како Јунајтед Перси ќе биде конкурентен за топ 4. А играта на Јунајтед е очекувана. Годинава се и без притисок, заради одличната политика досега да се создава атмосфера дека сите успеси на Јунајтед се заслуга само на Фергусон. Прашање на време е само кога ќе почнат истите да ги препишуваат на Мојс.

Ете во мислењето сам се побиваш со мислењето за Мојс и како тоа успесите нему ќе бу биле препишани :rolleyes:

Моето мислење за Кутињо и Хендерсон тебе не треба да те занима, не е тоа тема на дискусија. За разлика од тебе моето мислење за овие 2-ца ќе остане исто за разлика од она твоето.

За разлика од тебе моето мислење за овие 2-ца ќе остане исто за разлика од она твоето.

Да, во основа таа е разликата помеѓу магаре и човек. Не знам зошто Мојс не ти е симпатичен. Или ти е? :D

Да, во основа таа е разликата помеѓу магаре и човек. Не знам зошто Мојс не ти е симпатичен. Или ти е? :D
Мене топ ми е вака. Камо среќа долго да остане :X3:
Ти кажувам дека ептен брзо си се откажал од Мојс а претходно си го величел до бескрај.
А Муабетот за Кутињо и Хендо :cuc::cuc:

Нема шанси Јунајтед да не се крене пак, многу пари млатат, прашање е само кога ќе помине периодот на транзиција.Јунајтед бил и ќе биде институција.Исто се надевам и Ливпул со новиот стадион да добијат на квалитет и конзистентност.
ПС: Не ми текнуваше зборот на македонски за последново. :D

Ти кажувам дека ептен брзо си се откажал од Мојс а претходно си го величел до бескрај.
Не знам што не ти е јасно. Мојс дебело потфрла досеа и тоа е тоа. И со сите повредени играчи барем 7-8 бода одат како вина на стручниот штаб, ме мрзи да се дообјаснувам у 5 сабајле.

Ти да разбираше нешто ќе видеше дека во постот што си го цитирал ја величам политиката на клубот, не Мојс, ама тоа е тоа. Немам јас 20 годишен праг на толеранција. Сега само се надевам дека и бордот нема. Во спротивно и за политиката на клубот ќе почнам да се предомислувам.

Не знам што не ти е јасно. Мојс дебело потфрла досеа и тоа е тоа. И со сите повредени играчи барем 7-8 бода одат како вина на стручниот штаб, ме мрзи да се дообјаснувам у 5 сабајле.
Се ми е јасно само ми е смешно шо Мојс го има ставено у иста реченица со Фергусон а го исмева моето мислење за Кутињо и Хендерсон. Хендерсон ниту го ставив на ниво на Џерард ни пак Кутињо на ниво на Далглиш. Тој Ферги и Мојс ги има ставено у иста конотација а сега по некое време Мојс бил магаре.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom