Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку овој Оливер ми е најодвратен судија у Пл.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 15:13 ---
Заедно со Етекинсон.

Инаку овој Оливер ми е најодвратен судија у Пл.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 15:13 ---
Заедно со Етекинсон.

И Клатенбург. :P

Иначе сеа се враќам накај дома, пуштам фб и гледам статус на Спорт Клуб, со чипсот и двата гола на Хал и си викам во себе: „Јунајтед ја вртат оваа па што сака нека биде“. Ова ми личи на една од оние типични утакмици од минатата сезона. Инаети се бе тие, ако го нема Ферги на клупата, имаат таков инаетџиски дух во нив, спремни за борба. Мислам дека ќе се вратат набрзо во топ 5 екипите, а искрено нема да ме зачуди да се вратат во борба за првото место.

И Клатенбург. :P

Иначе сеа се враќам накај дома, пуштам фб и гледам статус на Спорт Клуб, со чипсот и двата гола на Хал и си викам во себе: „Јунајтед ја вртат оваа па што сака нека биде“. Ова ми личи на една од оние типични утакмици од минатата сезона. Инаети се бе тие, ако го нема Ферги на клупата, имаат таков инаетџиски дух во нив, спремни за борба. Мислам дека ќе се вратат набрзо во топ 5 екипите, а искрено нема да ме зачуди да се вратат во борба за првото место.
Само за играње у живо смо ние:D.

Сега ќе дојде некој фан од јунајтед и ќе каже да не коментираме предвреме за шансите за титула на јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom