H
HoT IcE
Гостин
Ментално не бил доволно јак за визијата на Венгер. У превод, типично афричко мужиште кое е straight 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гестот на Шенкли/Ливерпул, верувам дека нема никогаш да биде заборавен.
Како и патетичното понашање на ливерпулски фанови кои уште неродени почнале да тераат ривалство со Јунајтед, а благе везе немаат ни што е ривалство нити пак виделе титула со свои очи.
Како и патетичното понашање на ливерпулски фанови кои уште неродени почнале да тераат ривалство со Јунајтед, а благе везе немаат ни што е ривалство нити пак виделе титула со свои очи.
Види, не мора да имаш ривалство, или да освоиш титула за да го мразиш Јунајтед![]()
Јас порано ко помлад ovdeka сериозно ја сфаќав бавчава за вакви бавчанџиски муабети па се зафаќав за дискусии ко пијан за плот; дур тој е бавча напраен и му е гајле за бавчата твоја.
Инаку поарно да не се изјаснувам на темава.
А чек, може слики да се ставаат?
Јас порано ко помлад ovdeka сериозно ја сфаќав бавчава за вакви бавчанџиски муабети па се зафаќав за дискусии ко пијан за плот; дур тој е бавча напраен и му е гајле за бавчата твоја.
Инаку поарно да не се изјаснувам на темава.
А чек, може слики да се ставаат?
Дој си у бавчата да си копнеме и да си чофнеме, остај ова овде.
Само дерби кога се игра......тогаш се’ се заборава...освен
Кам бек вен ју хев 18 и ви вон ит фајв тајмс...тоа никако да се заборави![]()