Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1654455_10202150902872471_1897465112_n.jpg

Гестот на Шенкли/Ливерпул, верувам дека нема никогаш да биде заборавен.

Само дерби кога се игра......тогаш се’ се заборава...освен

Кам бек вен ју хев 18 и ви вон ит фајв тајмс...тоа никако да се заборави :pos:

Како и патетичното понашање на ливерпулски фанови кои уште неродени почнале да тераат ривалство со Јунајтед, а благе везе немаат ни што е ривалство нити пак виделе титула со свои очи.

Како и патетичното понашање на ливерпулски фанови кои уште неродени почнале да тераат ривалство со Јунајтед, а благе везе немаат ни што е ривалство нити пак виделе титула со свои очи.

Види, не мора да имаш ривалство, или да освоиш титула за да го мразиш Јунајтед :D

Тоа што не се конкуренти, не значи и дека не се ривали. Титула нема благе везе со ривалство.
Објасни Џену пред 2 недели.

Види, не мора да имаш ривалство, или да освоиш титула за да го мразиш Јунајтед :D

Дефиниција за комплекс :icon_lol:
Најјак ми беше тој фанот од Англија што го прашаа кој тим го мразиш најмногу и зошто, рече Јунајтед бидејќи биле многу успешни. Затоа му симнувам капа, зошто си беше искрен:icon_lol:

Инаку да, ривалство и титули нема врска, еве големо ривалство имаат Сандерленд и Њукасл, ВБА-Астон Вила-Бирмингем и слично.

Јас порано ко помлад ovdeka сериозно ја сфаќав бавчава за вакви бавчанџиски муабети па се зафаќав за дискусии ко пијан за плот; дур тој е бавча напраен и му е гајле за бавчата твоја.

Инаку поарно да не се изјаснувам на темава.

А чек, може слики да се ставаат?

Јас порано ко помлад ovdeka сериозно ја сфаќав бавчава за вакви бавчанџиски муабети па се зафаќав за дискусии ко пијан за плот; дур тој е бавча напраен и му е гајле за бавчата твоја.

Зависи за кој, ако си замерен со некој од модераториве, неможи, смртна казна имаш и хемиска кастрација, а ако не си, можи. :D

Ај стави ја таа како шеташ со Ливерпул шал низ Истанбул, а тука јадеш гомна оти не си веќе за нив (т.е. не си за овој Ливерпул). :icon_lol:

Дој си у бавчата да си копнеме и да си чофнеме, остај ова овде.

Само дерби кога се игра......тогаш се’ се заборава...освен

Кам бек вен ју хев 18 и ви вон ит фајв тајмс...тоа никако да се заборави :pos:

Првиот меч на Ливерпул по отварањето на Хилсборо досието, беше баш со Јунајтед. Се гледаше со каква заемна почит беше мечот, немаше навредливи скандирања, немаше провокации.

Сме знаеле да си покажеме почит еден спрема друг во такви случаи, и тоа ми се допаѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom