Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа кажи ти тогаш дека за играчите збориме. Мојс немаше авторитет да седне одредени фаци на клупа. Овој ако нема, не знам кој има.
Проблем е што тренер на Јунајтед беше Сер Ферги, тренер кој беше најпочитуван во фудбалот во Ју Кеј, кој има муда да гаѓа играчи со копачка. Јунајтед ги има најодвратните и најарогантните играчи и фанови и затоа ми се најомразен тим, наликуваат на звездине он репрезентацијата на Енглеска, така ако не си донесе овој холанџанецов свои играчи ништо ни од него, давај друго дете.

Проблем е што тренер на Јунајтед беше Сер Ферги, тренер кој беше најпочитуван во фудбалот во Ју Кеј, кој има муда да гаѓа играчи со копачка. Јунајтед ги има најодвратните и најарогантните играчи и фанови и затоа ми се најомразен тим, наликуваат на звездине он репрезентацијата на Енглеска, така ако не си донесе овој холанџанецов свои играчи ништо ни од него, давај друго дете.
Добро де, ни е гајле што мислиш за Јунајтед и за нивните фанови, небитно е тоа во моментов, за тренери праиме муабет :) Јас ти викам дека проблемот со Мојс беше што немаше авторитет да седне некој на клупа, па барем ако видеше дека некој му прави проблеми, шитни го, така ќе се опаметеа другите. Тој играше на картата сигурно. Фергусон увек шутираше аут од тим такви, немаше никој од нас да му замери на Мојс ако покажеше заби.

Од моменталниве тренери Ван Гал има највеќе поени во делот дисциплина. Секако тоа дека има добри 4-5 играчи што треба и ќе го напуштат клубот летово а дали ќе донесе играчи што треба ќе видиме, јас реков, се освен ПЛ за негово реноме и ван европски терени догодина ќе биде промашај.

Од моменталниве тренери Ван Гал има највеќе поени во делот дисциплина. Секако тоа дека има добри 4-5 играчи што треба и ќе го напуштат клубот летово а дали ќе донесе играчи што треба ќе видиме, јас реков, се освен ПЛ за негово реноме и ван европски терени догодина ќе биде промашај.
Рио, Видич и Гигс не се веќе играчи на Јунајтед, можеби и Евра. Уште 4-5 ако си одат, ќе треба и 5-6 нови да се донесат, некои на клучни позиции. Не е премногу ПЛ уште во прва сезона да се очекува? Па ние не очекувавме од Мурињо сезонава :D

Рио, Видич и Гигс не се веќе играчи на Јунајтед, можеби и Евра. Уште 4-5 ако си одат, ќе треба и 5-6 нови да се донесат, некои на клучни позиции. Не е премногу ПЛ уште во прва сезона да се очекува? Па ние не очекувавме од Мурињо сезонава :D
Гигс, Рио и Видиќ и така беа squad players сезонава, во наш фан клуб повеќе сакавме кога Еванс и Џонс/Смолинг се стопери :) Е Гигс знаеше да го изимитира Сколс на неколку наврати сезонава и да биде МОТМ со неговите плејмејкерски способности и осетот за клучно додавање, можам да кажам дека тој најмногу ќе „фали“ ама и затоа треба да се донесе некој CM. Тие што ќе си идат ако се овие што немаа никаков придонес во играта ќе бидат заменети со некои што нема шанси да направат полошо да биде и да сакаат да саботираат :icon_mrgr: Воопшто не е преамбициозно, Манчестер Јунајтед е тоа, нема европски фудбал, нема никакви оправдувања, мора да се атакува на врвот секоја година во спротивно судбината на Ливерпул не ни бега.

Значи направи разлика, едниве се Јунајтед, овие другиве се Челси или како и да беа. Има разлика. Голема. :P

Инаку што е целта на Манју следната сезона според вас фановите? Чисто да си забележам...

Читајќи ги коментариве, дефинитивно оптимизмот, надменоста и ведрината се вратија кај навивачите на М.Јунајтед.
Ептен ни фалеше тоа оваа сезона.;)

Значи направи разлика, едниве се Јунајтед, овие другиве се Челси или како и да беа. Има разлика. Голема. :P
Има, не викам не. 18 бода и 4 позиции е моменталната разлика :D

Има, не викам не. 18 бода и 4 позиции е моменталната разлика :D
Да де, ама побитната разлика ја заборави. Мојс 1 - 0 Мурињо. :D[DOUBLEPOST=1400519715][/DOUBLEPOST]
Инаку што е целта на Манју следната сезона според вас фановите? Чисто да си забележам...
Да не се слипне некој играч на најбитната утакмица. :свиркам:

Денес ми се многу интересни коментарите од типот вас не ве спасува Ван Гал, Џабе трошите парите, не може со пари да купите се , ке пропаднете , ке ова ,ке она..........

Јас си читам меѓу редови и си ќутам ,нема потреба да се замарам што мисли фан на Челзи, Ливерпул,Тотенхем..... важни се резултатите догодина и настаниве летово.

Кажете бе што очекувате сезонава, види ги...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom