Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Спајдермен, Спајдермен...
t1qVyOk.png

Е па тоа е од Јунајтед сезонава, некои можеби очекуваа топ3 или топ4 пласман "хехе само комплексаши мислат дека Јунајтед нема да биде во топ4 хехе", здравје боже со повеќе среќа следната сезона можеби ќе се квалификуваат за ЛЕ.

Иначе составот е шо го пишав, плус Џеко.

Спајдермен, Спајдермен...
t1qVyOk.png
Кликни Х на рекламата бе :D[DOUBLEPOST=1399132312][/DOUBLEPOST]
Можат злите модератори да бидат слепи пред вистината за фановите на Сандерленд но тоа нема да не спречи да го подржуваме нашиот клуб во добро и во зло.

Сандерленд радост ти ќе бидеш, Сандерленд ти ќе бидеш се.

Не е мода ниту тренд, да навиваш за Сандерленд.

ДО КОГА ЌЕ БИДАТ СЛЕПИ МОДЕРАТОРИТЕ ??? САНДЕРЛЕНД И ПОКРАЈ СЕВО ОВА ПРОДОЛЖУВА СО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ.

РАСТУРАМЕ КАКО БЕНД, БИДЕЈЌИ СМЕ САНДЕРЛЕНД.

АЈДЕЕЕЕ

Цела сезона се тегнат кој ќе испадне, и на крај сите 3 у едно коло испаднааа.

Јунајтед го оптпаднаа Солскјаер, толку ги поштуваат легендите.:LOL:

Џакерини добар играч, незнам овој Појет го става секогаш резерва.

Нели навивачите на Јунајтед секогаш кога водат или губат не си одат додека заврши утакмицата, како сеа се испразни уште не завршена утакмицата?

Саутемптон гледам одпадна си еба мајката отидоа у 2 лига.

Најнејасно нешто во ПЛ ми се фанови на Њукасл. Глеам на секоја утакмица има пораки „Пардју аут“. Па шо сакаат, 9. место се? Имале 5 порази по ред, муда големи. Едино шо може да му замерат е за купувањето на секакви Французи ala Венгер.

Најнејасно нешто во ПЛ ми се фанови на Њукасл. Глеам на секоја утакмица има пораки „Пардју аут“. Па шо сакаат, 9. место се? Имале 5 порази по ред, муда големи. Едино шо може да му замерат е за купувањето на секакви Французи ala Венгер.

И јас истото го реков, па беа пред 2 сезони во Чемпионшип, стварно не знам што сакаат, општо понекогаш и навивачите и газдите на некои клубови имаат преголеми очекувања па отпуштаат менаџери за два-три порази.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom