Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
БРАВО ПОПОВ ТРЕБАШЕ СО ШЛАЈМ ДА ГО РКНЕШ ОНАКА СОЧНО. ТИ СИ ГОРДОСТ НАША НАПРАВИ НЕШТО ШТО НИКОЈ ДРУГ МАКЕДОНЕЦ НЕ ГО НАПРАВИЛ. БРАВО МАЈСТОРЕ!!! МАКЕДОНЕЦ ДО ГРОБ

Мисли цар е што игра за ВБА на позајмица, што придонесе да се понаша ко куре по терен за Македонија. Нека се спушти малце на земја, не заслужува прв состав ни во ВБА пред Риџвел, ни во Македонија пред Лазевски.
Во последниве 10тина натпревари Лазевски му е резерва на Ашковски во Партизан така да не е некое мерило Лазевски

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Сега го гледав видеово. И шо му напрај толку за го исклучи? ПА ВИЕ ШО ПЛУКАТЕ ОДМА ПО ПОПОВ (ИДИОТ,СЕЉАК,ВАКОВ-ТАКОВ) БЕТАР ОД ШИПТАРИВЕ СТЕ! ПРОСТА МАСА! ШО АКО ПЛУКНАЛ?! НАМЕСТО ДА ЗАСТАНИМЕ НА НЕГОВА СТРАНА ВИЕ ОДМА НАПАЃАТЕ.ЕБАВЕ БЕЗКИЧМЕЊАЦИ СИТЕ. ДЕМЕК ОВАЈ ВОКЕР КОМПЛИМЕНТИ МУ НАРЕЧЕ. КОЈЗНАЕ ШО МУ ОКАРА ШО ГО НАЛУТИ ТОЛКУ!

АЛИ ВИЕ СТЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ СИТЕ ШО ПЛУКАТЕ ПО ПОПОВ ОДМА! РЕЗИЛ НАРОД СМЕ! БЕТАР ОД ШИПТАРОН СТЕ СИТЕ!
Од Австралија пишуваш?

А кој од овие што викаа дека го плукнал му кажа браво за потегот?
Претеран е црвениот картон. Технички плуканицата не го ни стигна Вокер :D.
И добро кажа Кико Д. можа го опцул нешто. Од кај знаете за одма да го вреѓате.
И Хазард го шутна детето па не значи дека е од Куратица и одма со сељачкото почнал.

Во последниве 10тина натпревари Лазевски му е резерва на Ашковски во Партизан така да не е некое мерило Лазевски
Колку што пратам, по Попов, Лазевски е прв избор за лев бек во Македонската репрезентација.

И јас не поддржувам простотилак, ама црвен за ваков потег е премногу, не дека нема елемент за црвен, ама не е фудбалски морално на 46' да даваш црвен за некој устен гест што и неможе баш да се уочи дали сварно го 'ркна

Колку што пратам, по Попов, Лазевски е прв избор за лев бек во Македонската репрезентација.
Тој е изборот ама во последно време слабо игра во Партизан и лесно може да го изгуби и местото во репрезентацијата

Абе све што играло лошо у Сити игра добро кај нас. Белами ги туцна, сега и Стариџ. Балотели да го земевме сеа 4-0 ќе водевме :D

Морал македонштината Попов да ја покаже. Само ме интересира, со шлајм го зашљака или онака симболично? Барем ако е со првото да вреди картонот.

А кога го тепаше Седлоски на тренинг, ние Гоцета наш сељак го праевме. А тој го тепал за да го воспита. Браво бе Гоце, алал да ти е.

Кога сме кај Попов, малце е летнат во облаци. Игра ко гомно за репрезентација година дена уназад, не остава максимум како што оставаше пред да направи трансфер во ВБА.
Не е на Турново-Пелистер па да вреѓа, тепа и пљука кого стигне. Да не се заебаваме.

Морал македонштината Попов да ја покаже. Само ме интересира, со шлајм го зашљака или онака симболично? Барем ако е со првото да вреди картонот.
Не вредеше...

Колку што успеав да видам,или го закачи по дресот или не ни стигна до него ,така да не беше вредно за картонот :P

Добро бе шо направивте вие како сите Македонци шо играат странство плукаат по утакмиците и вреѓаат ...па македонштитата ја покажвеле... Која е врската помеѓу плукањето и македонштината ? Или Хазард шо го шутираше момчето ја покажа белгијаштината ?

Она шо го направи Попов и крајно дебилно и ќе си ја добиет заслужената казна и се надевам после казната ќе се опаметит...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom