- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
Друже темава е Премиер Лига и збориме за Арсенал, нема ти шо да му збориш на него за Милан, он си има право да си каже мислење за Арсенал, тебе не те тера никој да реплицираш. Ако сакаш за Милан да збориш оди у Серија А тема и таму зборете за тоа.оф леле, уште ли се замараш со Арсенал, ти реков исчисти го прво твојот двор па коментирај за други.
Не бе не ги омаловажувате, а во фан клубот ваш и по интернет се најлошо пишувате за нив, друго секој има право да си мисли што сака за клубот, и како треба според тебе да се однесуваме нешто како леле замина РВП крај на светот е апокалипса готови сме, заминувале и поголеми играчи, доаѓале нови и секогаш Арсенал се задржал при врвот.
уште еднаш гледај со го дворот, Арсенал барем се обиде да најде нови играчи и да ги покрие недостатоците , а вие со кого се засиливте не ми текнува, а да се поврзувате со трошките од арсенал http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/24/football-transfer-rumours-babel-bendtner
За мене фудбалот сеуште е сентиментална глупост, ме заболе мене таквото а и Венгер исто за 20 милиони што ќе ги искешира клубот од РВП. Е со ваков менталитет клубот се повеќе се претвора во Валенсија или Ајакс (Ајакс бар беа шампиони во Холандија).Сентиментални глупости.
После изјавата на РвП, тој нема да заигра за Арсенал повторно, тоа и беше целта на неговата изјава, изнудување трансфер преку разгневување на фановите.
Ова ни е последна шанса да искешираме од РвП, и бидејќи Јунајтед е единствен сериозен клуб заинтересиран за него, нека оди во Јунајтед.
И нема повеќе ривалство од играчки аспект, сега има само едно ривалство, ривалство кој шеик или руски транзиционен олигарх ќе фрли повеќе пари.
САФ старее уште од 2000 годинаВеќе и САФ остарува.Од лани уште го боли начинот на кој што ја изгуби титулата.
Башка во сезоната не освои ниедна титула така да сега е изгорен да се одмазди на Сити а и да атакува на ЛШ и спремен е да направи се за да му успее.
Време е полека да му бараат замена.Уште 2-3 сезони и не ми се верува повеќе да остане.
Дејвид МојесСАФ старее уште од 2000 година
Најдена му е замената негова уште пред 10 години, и локалниот водоводџија од Свирипичино знае која е
Знам како се осеќаш, ја намајлце со 99 ќе бидам задоволенУф едвај чекам да гледам како Ливерпул ќе руши се пред себе .
Очекувам троцифрен број на освоени поени .
Уф супер, гледам дека ги измешале, порано имаше нели резерви север, резерви запад, геолокациски само си играа, и на крај играа плеј офи победниците од сите страни на светот баш ме интересира како ќе пројде ова, ќе биде интересно.Ќе да беше ова...
Која му е замената жити се? Јас иам слушнато за пеп, Мурињо, Мојес, Солскер...САФ старее уште од 2000 година
Најдена му е замената негова уште пред 10 години, и локалниот водоводџија од Свирипичино знае која е
Мурињо, кажа стариот пред некој месец дека нема шанси на неискусен да го остави клубов. Мурињо има и клаузула во договорот со Реал дека ако се пензионира САФ додека е тој под договор може да оди таму без компензации. Инаку Солскер може да биде едино после Мурињо, да направи нешто повеќе со Молде прво, или па да дојде во друг англиски клуб после Молде и така. А што се однесува до навивачите на Манчестер, Солскер е прва желба ама едно се емоциите и желбите, друго е реалностаКоја му е замената жити се? Јас иам слушнато за пеп, Мурињо, Мојес, Солскер...
Инаку не ми се верува како РвП може да сака да иде во манчестер. Не дека манчестер не чини ама лут ривал е бе. Разбирам дека се професионалци и се ама за 50 000 разлика во плата па не би идел...незнам, срам би ми било на Емирати да се избацам, педерски е...