Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
оф леле, уште ли се замараш со Арсенал, ти реков исчисти го прво твојот двор па коментирај за други.
Не бе не ги омаловажувате, а во фан клубот ваш и по интернет се најлошо пишувате за нив, друго секој има право да си мисли што сака за клубот, и како треба според тебе да се однесуваме нешто како леле замина РВП крај на светот е апокалипса готови сме, заминувале и поголеми играчи, доаѓале нови и секогаш Арсенал се задржал при врвот.
уште еднаш гледај со го дворот, Арсенал барем се обиде да најде нови играчи и да ги покрие недостатоците , а вие со кого се засиливте не ми текнува, а да се поврзувате со трошките од арсенал http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/24/football-transfer-rumours-babel-bendtner
Друже темава е Премиер Лига и збориме за Арсенал, нема ти шо да му збориш на него за Милан, он си има право да си каже мислење за Арсенал, тебе не те тера никој да реплицираш. Ако сакаш за Милан да збориш оди у Серија А тема и таму зборете за тоа.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Сентиментални глупости.
После изјавата на РвП, тој нема да заигра за Арсенал повторно, тоа и беше целта на неговата изјава, изнудување трансфер преку разгневување на фановите.
Ова ни е последна шанса да искешираме од РвП, и бидејќи Јунајтед е единствен сериозен клуб заинтересиран за него, нека оди во Јунајтед.
И нема повеќе ривалство од играчки аспект, сега има само едно ривалство, ривалство кој шеик или руски транзиционен олигарх ќе фрли повеќе пари.
За мене фудбалот сеуште е сентиментална глупост, ме заболе мене таквото а и Венгер исто за 20 милиони што ќе ги искешира клубот од РВП. Е со ваков менталитет клубот се повеќе се претвора во Валенсија или Ајакс (Ајакс бар беа шампиони во Холандија).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Веќе и САФ остарува.Од лани уште го боли начинот на кој што ја изгуби титулата.
Башка во сезоната не освои ниедна титула така да сега е изгорен да се одмазди на Сити а и да атакува на ЛШ и спремен е да направи се за да му успее.
Време е полека да му бараат замена.Уште 2-3 сезони и не ми се верува повеќе да остане.
САФ старее уште од 2000 година :pos: :D

Најдена му е замената негова уште пред 10 години, и локалниот водоводџија од Свирипичино знае која е :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Уш 4 дена ајде веке збеснав за квалитетен фудбал да изгледам

S

Stivie G

Гостин
Уф едвај чекам да гледам како Ливерпул ќе руши се пред себе :vozbud::vozbud: :vozbud:.
Очекувам троцифрен број на освоени поени :свиркам:.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Најдена му е замената негова уште пред 10 години, и локалниот водоводџија од Свирипичино знае која е :)
Дејвид Мојес :P
--- надополнето: 15 август 2012 во 00:02 ---
Уф едвај чекам да гледам како Ливерпул ќе руши се пред себе :vozbud::vozbud: :vozbud:.
Очекувам троцифрен број на освоени поени :свиркам:.
Знам како се осеќаш, ја намајлце со 99 ќе бидам задоволен :P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да прашам нешто, поставивте еден линк еднаш со тимовите кои ќе учествуваат во таа У21 лигата, да не му се наоѓа на некој при рака? Tnx :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Уф супер, гледам дека ги измешале, порано имаше нели резерви север, резерви запад, геолокациски само си играа, и на крај играа плеј офи победниците од сите страни на светот :D баш ме интересира како ќе пројде ова, ќе биде интересно.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433

Која му е замената жити се? Јас иам слушнато за пеп, Мурињо, Мојес, Солскер...
Инаку не ми се верува како РвП може да сака да иде во манчестер. Не дека манчестер не чини ама лут ривал е бе. Разбирам дека се професионалци и се ама за 50 000 разлика во плата па не би идел...незнам, срам би ми било на Емирати да се избацам, педерски е...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Која му е замената жити се? Јас иам слушнато за пеп, Мурињо, Мојес, Солскер...
Инаку не ми се верува како РвП може да сака да иде во манчестер. Не дека манчестер не чини ама лут ривал е бе. Разбирам дека се професионалци и се ама за 50 000 разлика во плата па не би идел...незнам, срам би ми било на Емирати да се избацам, педерски е...
Мурињо, кажа стариот пред некој месец дека нема шанси на неискусен да го остави клубов. Мурињо има и клаузула во договорот со Реал дека ако се пензионира САФ додека е тој под договор може да оди таму без компензации. Инаку Солскер може да биде едино после Мурињо, да направи нешто повеќе со Молде прво, или па да дојде во друг англиски клуб после Молде и така. А што се однесува до навивачите на Манчестер, Солскер е прва желба ама едно се емоциите и желбите, друго е реалноста:)

2

~2A

Гостин
Се изначитав 6-7 страници и заклучив дека сите ова го пишувате од инает,бидејќи оди во ривалски тим.Истото би го сторил и јас само на подруг начин,нема да го "колнам" да скрши нога,фала богу и тој е човек, за фудбал бе луѓе.....
Викате за пари да си собери за на старост? Ами до сега парите што ги земал кај му се или... поедноставно да ве прашам..
-Зошто не одлучи да оди во Манчестер Сити?
Сигурно би му давале голема сума на пари,исто така Јувентус беа заинтересирани за него(овие не мислам дека би му дале голема плата)...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Малце ќе сменам тема од РВП, досадно стана више, све дур не потпише истиве муабети ќе се вртат.

Тие што повеќе ги пратеа Вест Хем лани во Чемпионшип и тие што ја пратеа нивната активност летово, што мислите за Карлтон Кол? Дали тој ќе биде редовен стартер сезонава за Чекичиве или Алардајс ќе се одлучи за други варијанти, имено Ваз-Те или Маига?

(главна причина зашто ме интересира ова е да знам дали да го задржам на Fantasy, али успут ми се виде и ко добра тема за муабет Вест Хем) :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ливерпул по трофеј а?

Само се надевам пехарот ќе биде поголем од овој на сликава кој служи за варење на кафе и чај хахахахахахахахаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom