Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Иначе не знам дали е точно ама у некој португалски весник пишале дека Леви не успеал да го договори трансферот на Мутињо за 4 минути :ROFLMAO:
--- надополнето: 1 септември 2012 во 22:14 ---
Eве го весникот

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Иначе не знам дали е точно ама у некој португалски весник пишале дека Леви не успеал да го договори трансферот на Мутињо за 4 минути :ROFLMAO:
--- надополнето: 1 септември 2012 во 22:14 ---
Eве го весникот

:pos:Што не почекал уште некој ден.

H

HoT IcE

Гостин
Ако му е, баш ми е мило, сега нека се апне за левото муде, со Модриќ две лета цитрони не направија, ако му е сега, карма..:icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Знаете дека Ливерпул - Арсенал има за саат и пол така? Ајде почнувајте муабетите, шо чекате :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Искрено јас вака од неутрална гледна точка,мислам дека Ливерпул ќе го добие натпреваров.Со Сити изиграа феноменално,јебига грешката на Словакот ги чинеше многу.На Енфилд играат многу опасно мора да признаам од сите гостувања на Манчестер тоа на Енфилд ме плаши најмногу.Мислам дека Арсенал ќе го доживее првиов пораз сезонава,типувам победа на Ливерпул,резултат 1-0 можеби 2-0.:)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.443
Поени од реакции
58.813
Арсен Венгер: "Постојат два вида на екипи, оние кои успеваат со помош на пот и оние кои успеваат со помош на нафта" :D

Инаку за натпреваров...мислам дека Арсенал ќе изиграат уште еден натпревар без голови :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Арсен Венгер: "Постојат два вида на екипи, оние кои успеваат со помош на пот и оние кои успеваат со помош на нафта" :D

Инаку за натпреваров...мислам дека Арсенал ќе изиграат уште еден натпревар без голови :)
Колку убаво изгледа светот според Арсен.
Екипи што успеваат на еден начин и екипи што успеваат на друг начин.
Ех колку би било убаво ова да е вистина.Сите екипи да успеваат а да нема екипи што не успеваат.
Пошто стварно незнам во која категорија би биле Арсенал.
Тие не успеале нити со помош на нафта нити со помош на пот. (барем последниве 7 години што е поприлично голем период)

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Јас ја испукав на голови, нека се истурат, едно 5-6 комада, да не ми е криво, па нека победи подобрата екипа.
И двата тима ми се симпатични, разликата во моментов е тоа што Ливерпул досега постигнаа гол, а Арсенал не, па затоа и се надевам дека „топџиите“ ќе распукаат, ама ниту овие другите нема да останат рамнодушни.
Имаше еден меч, кој заврши 4-4 мислам, пред неколку сезони, па зошто да не биде така и овојпат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom