- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.079
Да, да, тој е. И ја ставија еднаш сликата.
Не ќе да е Веб на сликата..Добро де зошто се палиш одма ? Го виде Веб и ти проработија хормоните...
Да, да, тој е. И ја ставија еднаш сликата.
Не ќе да е Веб на сликата..Добро де зошто се палиш одма ? Го виде Веб и ти проработија хормоните...
Одамна е познат Фергусон по ова, не сака да му се мешаат новинарите, си ги користи за негови цели кога сака и како сака. Сака да го врати Руни порано а притоа да не оди на натпревари со Англија.http://www.huffingtonpost.co.uk/samuel-luckhurst/sir-alex-ferguson-bans-journalists-reports_b_1832503.html?utm_hp_ref=uk&ncid=edlinkusaolp00000008
Ферги им забранил на два весника да присуствуваат на прес-конференции на Јунајтед затоа што (сосема точно) репортирале за повредата на Руни, и не му е првпат вакви идиотизми да прави.
Не постои слобода на изразување кај тиранинот Ферги.
А со него кога почнуваш, прво учиш како да облечеш маркери и коппачки!!!ФИФА 13 Е ТОЛКУ РЕАЛНА, КОГА ЗАПОЧНУВАШ КАРИЕРА КАКО ЏОИ БАРТОН, ЈА ПОЧНУВАШ ОД ЗАТВОР..
- МАРИО БАЛОТЕЛИ НА ТВИТЕР !!!!!!!!!!!
Ако ова стварно го изјавил .... од фб го видов
И потоа во полуфинале на европско кинеш мрежата на Нојер и играш после финалеА со него кога почнуваш, прво учиш како да облечеш маркери и коппачки!!!
Каде што шпанците те прават мајмунИ потоа во полуфинале на европско кинеш мрежата на Нојер и играш после финале
Според мене нема потреба, може тука да се пишува.. Исто и за Чемпионшип и Сегунда од Шпанија немаше потреба оти се на се 10 страни ќе се испишат, ама ај..Коа го спомна више купов членов над мене, ќе се отвара посебна тема за КК и ФА Куп?
Лани Виган ги тепаа Челзи,Третолигаши им шибаат 2 гола на Стоук у прво полувреме на истиот терен каде што Арсенал неможеа да дадат ниту еден
т.е. Арсенал < третолигаш