Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
http://www.huffingtonpost.co.uk/samuel-luckhurst/sir-alex-ferguson-bans-journalists-reports_b_1832503.html?utm_hp_ref=uk&ncid=edlinkusaolp00000008

Ферги им забранил на два весника да присуствуваат на прес-конференции на Јунајтед затоа што (сосема точно) репортирале за повредата на Руни, и не му е првпат вакви идиотизми да прави.
Не постои слобода на изразување кај тиранинот Ферги.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе тоа е еден од тимските доктори. Ќе го видите на резервната клупа, гола глава и со бели ракавици :D
Ама не личи на Веб

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
http://www.huffingtonpost.co.uk/samuel-luckhurst/sir-alex-ferguson-bans-journalists-reports_b_1832503.html?utm_hp_ref=uk&ncid=edlinkusaolp00000008

Ферги им забранил на два весника да присуствуваат на прес-конференции на Јунајтед затоа што (сосема точно) репортирале за повредата на Руни, и не му е првпат вакви идиотизми да прави.
Не постои слобода на изразување кај тиранинот Ферги.
Одамна е познат Фергусон по ова, не сака да му се мешаат новинарите, си ги користи за негови цели кога сака и како сака. Сака да го врати Руни порано а притоа да не оди на натпревари со Англија.

И извини за овие двеве смајлињава ми се појавија не можам да ги тргнам, се поремети нешо.

:eek::eek:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
ФИФА 13 Е ТОЛКУ РЕАЛНА, КОГА ЗАПОЧНУВАШ КАРИЕРА КАКО ЏОИ БАРТОН, ЈА ПОЧНУВАШ ОД ЗАТВОР..

- МАРИО БАЛОТЕЛИ НА ТВИТЕР !!!!!!!!!!!

Ако ова стварно го изјавил .... од фб го видов

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ФИФА 13 Е ТОЛКУ РЕАЛНА, КОГА ЗАПОЧНУВАШ КАРИЕРА КАКО ЏОИ БАРТОН, ЈА ПОЧНУВАШ ОД ЗАТВОР..

- МАРИО БАЛОТЕЛИ НА ТВИТЕР !!!!!!!!!!!

Ако ова стварно го изјавил .... од фб го видов
А со него кога почнуваш, прво учиш како да облечеш маркери и коппачки!!!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А со него кога почнуваш, прво учиш како да облечеш маркери и коппачки!!!
И потоа во полуфинале на европско кинеш мрежата на Нојер и играш после финале :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Иначе, моментално има Capital One Cup.. :D Ваљда екс Carling Cup :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Коа го спомна више купов членов над мене, ќе се отвара посебна тема за КК и ФА Куп?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Коа го спомна више купов членов над мене, ќе се отвара посебна тема за КК и ФА Куп?
Според мене нема потреба, може тука да се пишува.. Исто и за Чемпионшип и Сегунда од Шпанија немаше потреба оти се на се 10 страни ќе се испишат, ама ај.. :)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Третолигаши им шибаат 2 гола на Стоук у прво полувреме на истиот терен каде што Арсенал неможеа да дадат ниту еден :facepalm:
т.е. Арсенал < третолигаш :love:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Третолигаши им шибаат 2 гола на Стоук у прво полувреме на истиот терен каде што Арсенал неможеа да дадат ниту еден :facepalm:
т.е. Арсенал < третолигаш :love:
Лани Виган ги тепаа Челзи,
т.е Виган-Европски шампион :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom