Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Peja989
Од вакви како тебе цитрони ми стануваат... Имам и слика во пц дома на околу 10 годишна возраст сликан во мојата соба пред голем пешкир од Манчестер, кој што сеуште го чувам... Жално е што луѓето мислат дека јадењето гомна го хранат мозокот и не прават попаметни...

Ако од гомнојадци ко мене ти стануваат цитрони, од ограничени и оперирани од хумор како тебе ми се ко на оние пред 10 години на роттен.цом што ги глеавме, кила што имаа.

Шала беше мме.

Ако од гомнојадци ко мене ти стануваат цитрони, од ограничени и оперирани од хумор како тебе ми се ко на оние пред 10 години на роттен.цом што ги глеавме, кила што имаа.

Шала беше мме.

Не бе друже различна дефиниција само имаме за хумор, се друго е добро :D Отвори во темине за хумор што се најактивен сум... Ова мислев дека е сериозна тема, ама од кога заврши ПЛ се претворила во тема за хумор така да моја грешка изгледа, извинете :cool:

Не бе друже различна дефиниција само имаме за хумор, се друго е добро :D Отвори во темине за хумор што се најактивен сум... Ова мислев дека е сериозна тема, ама од кога заврши ПЛ се претворила во тема за хумор така да моја грешка изгледа, извинете :cool:

Не брат, таква е и додека тече ПЛ:pos:

Грешка си, темава откако е отворена служи како тема за хумор:icon_lol:

Ако случајно некој не го знае сајтот што го пиша Пеџа ве советувам да не се лажете да видите што старана е тоа :icon_mrgr:

Ако случајно некој не го знае сајтот што го пиша Пеџа ве советувам да не се лажете да видите што старана е тоа :icon_mrgr:
Не отвара "роттен.цом", изглеа иам проблеми со нетот нешто..

Епа да си кажеме по некој виц, или ќе не искараат админите ? :P
Прв јас ќе почнам, Арсенал другата година ќе биде шампион во ПЛ :)

Чисто се сомневам дека има некој што не знае што сајт е роттен.цом...или како и да беше:icon_lol:
--- надополнето: 12 јули 2013 во 17:24 ---

Само ти продолжи со вакви вицеви и немаш мака, заштитен си:ROFLMAO:

Еве јас ќе продолжам:
Еден ден Рики ќе ги даде мачињата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom