Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
СТАТИСТИЧКИ Најдоброто крило во ПЛ :):) (според комплетирани клучни пасови,а да имаше Челзи подобри напаѓачи 100% ке беше прв и во асистенции)
Иначе табелава не е само за крила,општо за сите играчи во лигата е..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Кој ја затворил бе темата? :mad:
Сте му дале на она сенилно старче последно да коментира?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако се враќаме на минатото зошто се врачаме, вие ако се вратите на минато, дозволено е...зошто сите против Јунајтед..па од толку жалби ви треба време да најдете на сте алиби.....еееееп мало морген...

Затоа и реков, зошто очигледно еве и според твојот пост само фановите на Јунајтед се спремни за асална и фер дискусија, сите ние сме искомплексирани, напатени, не начитани, не образовани итн итн...се тоа ради надмоќта на Јунајтед, предложив вие сами да си водите асална дискусија...а ние останатите, "нисколигаши" (во споредба со Јунајтед) да имаме одделна дискусија....вие богови, ние обични смртници.

А за болдот, што сакаш да кажеш, дека не требаше никој тука да реагира за пеналите против Челзи, за тоа ли алудираш....да не реагира никој за мајмунското однесување на Евра...и за тоа ли требаше да преќутат сите?

И не знам што не ви е јасно ооколу тој "спорен" фаул...беше свирнат, цела одбрана на ЛФЦ застана..после 5-6 секунди Руни шутна..нити Агер и Шкртел го блокираа...а уште помалку Реина бранеше...плус, топката идеше прилично блиску, така да шансата за да има шут како прво беше мала...а и ако имало, голема шанса за Реина да одбрани...пак ќе прашам, што друго не ти е јасно од таа ваша "спорна" ситуација?
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 15:29 ---

Толку, се упрпа од Роземберг..па сеа само на празно коментираш....ахххх беее...

На форумов сум година и пол....да си искоментирал за тоа време 1000 пати на темава, 800 ти се со слична содржина, недостиг на образование, иновативност...што е?!
Не барам алиби тоа е реалноста..

Секогаш се јадело витамини против Ман. Јунајтед. што сакаш да велам бравос брат? Кога не е вистина тоа што го велите.Сте се научиле фаул не било ако беше ова ако беше она. Е не е така.
И не не сте неначитани не сте необразовано, туку само ТРОЛАТЕ или па можеби навистина сте необразовани откај да знам. Не сме ниту богови ниту полу-богови,туку обични смртници.
За да се води нормална дискусија првин треба вие таквите да се запрашате, кога од уста не го вадите Манчестер Јунајтед.

Откај знаеш па ти каде стоеше Реина? Или си бил на стадион во живо? Можеби ќе беше гол можеби не.
Зарем до него беа Шкртел и Агер? Она беше идеална позиција за гол.
И мислам дека ќе беше гол и што? Џабе ќе велиш ти дека нема да беше,џабе ќе велам јас дека ќе беше , кога ништо нема да смени тоа 2-1 е резултатот... И Евра само си се радуваше на победата,која што пред да се почни натпреварот доби дупло повеќе мотивација.Чоечки му пружи рака и кретенчето не му подаде ..... И што треба уште да му тафла јајцата? Арно му направи си се радуваше пред своите навивачи кој геба...
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 18:38 ---
Ако се враќаме на минатото зошто се врачаме, вие ако се вратите на минато, дозволено е...зошто сите против Јунајтед..па од толку жалби ви треба време да најдете на сте алиби.....еееееп мало морген...

Затоа и реков, зошто очигледно еве и според твојот пост само фановите на Јунајтед се спремни за асална и фер дискусија, сите ние сме искомплексирани, напатени, не начитани, не образовани итн итн...се тоа ради надмоќта на Јунајтед, предложив вие сами да си водите асална дискусија...а ние останатите, "нисколигаши" (во споредба со Јунајтед) да имаме одделна дискусија....вие богови, ние обични смртници.

А за болдот, што сакаш да кажеш, дека не требаше никој тука да реагира за пеналите против Челзи, за тоа ли алудираш....да не реагира никој за мајмунското однесување на Евра...и за тоа ли требаше да преќутат сите?

И не знам што не ви е јасно ооколу тој "спорен" фаул...беше свирнат, цела одбрана на ЛФЦ застана..после 5-6 секунди Руни шутна..нити Агер и Шкртел го блокираа...а уште помалку Реина бранеше...плус, топката идеше прилично блиску, така да шансата за да има шут како прво беше мала...а и ако имало, голема шанса за Реина да одбрани...пак ќе прашам, што друго не ти е јасно од таа ваша "спорна" ситуација?
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 15:29 ---

На форумов сум година и пол....да си искоментирал за тоа време 1000 пати на темава, 800 ти се со слична содржина, недостиг на образование, иновативност...што е?!

Секогаш се јадело витамини против Ман. Јунајтед. што сакаш да велам бравос брат? Кога не е вистина тоа што го велите.Сте се научиле фаул не било ако беше ова ако беше она. Е не е така.
И не не сте неначитани не сте необразовано, туку само ТРОЛАТЕ или па можеби навистина сте необразовани откај да знам. Не сме ниту богови ниту полу-богови,туку обични смртници.
За да се води нормална дискусија првин треба вие таквите да се запрашате, кога од уста не го вадите Манчестер Јунајтед.

Откај знаеш па ти каде стоеше Реина? Или си бил на стадион во живо? Можеби ќе беше гол можеби не.
И мислам дека ќе беше гол и што? Џабе ќе велиш ти дека нема да беше,џабе ќе велам јас дека ќе беше , кога ништо нема да смени тоа 2-1 е резултатот... И Евра само си се радуваше на победата,која што пред да се почни натпреварот доби дупло повеќе мотивација.Чоечки му пружи рака и кретенчето не му подаде ..... И што треба уште да му тафла јајцата? Арно му направи си се радуваше пред своите навивачи кој геба...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Како тоа бараш реалност а не алиби, а секогаш кога ќе се отвори дискусија против Ман Ју од прв до последен напаѓате само со еден збор "комплекс"...ништо друго, без аргумент, без факти...ништо...

Решете се...или сме или не сме не образовани, тролови и што ти јас знам...

Јас ја доградив хипотетичката ситуација...зошто сите викате, Руни шутна и даде гол...а никој не спомна дека цела одбрана на ЛФЦ плус голманот застана...како тогаш можеш да кажеш дека голот е поништен....поништен гол е да влезе топката во гол...а после тоа да се досуди офсаид, фаул, рака...што ти јас знам....ова не требаше да биде ни шутната топката, нешто за што требаше Руни да добие и опомена во вид на жолт картон....ама неее...тоа никако, тој дал гол...кој гол после судиски свиреж?

А за Евра....твојот коментар е уште еден доказ за барење реалност од наша страна, останати фанови...а вие, фанови на Мен Ју уствари си се правите на три и пол....и уште пострашно, го оправдувате тоа нецивилизирано славење, со алиби, демек пред фановите било. Како само Суарез не му го извади у уста да му го стави, па да има за што да го серат......и тој будала, ќе реагира смирено.

И да дојде време, некој да те клевети за нешто....цела необразована јавност да те руга...и после да ти пружи рака у стил, ај бе заебанција беше....да си дочекаш, па да се пофалиш тука пред сите, како си му рекол...е добро, што ме изје*а ме изје*а...ама ај, ко ништо да не се случило..!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да разбијам малце дијагностички муабети - Карбишли најверојатно нов менаџер на Волците.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дискусијава ви е тиња еј, затоа и се послабо идам да коментирам!
Неколку работи се јасни како ден!
На темава сите се против Јунајтед ама тоа е нормално зошто последниве 20 и кусур години се доминантни во однос на освоени титули(нешто како сега што сите сакаат барса да губи)!
Има многу провокатори(од сите клубови) на кои не им е до дискусија, провоцираат само, а потоа ги навлекуваат и тие што на пример сакаат да дискутираат(јас се ставам во нив, брзо се палам, т.е. лесно сум запалив:icon_lol:).
Во ситуацијата Евра-Суарез двајцата беа криви, Суарез беше повиновен зошто најавил дека ќе се поздрави, а не го стори тоа, па се извинуваше ама после ебење нема каење!

Муабетот ми е дека се додека има герила членови на оваа тема, нема да има квалитетна дискусија!

GGMU!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.738
Поени од реакции
9.491
Дај бе прекините...4 дена поминаа после натпреварот...Да ти се одмили да отвориш тема Манчестер-Ливерпул или оваа за ПЛ и после ќе сме се споредувале со тие од Бундеслигата:tapp:. Место да паѓа дискусија како одиграа едните, каде згрешија другите, овде...Тепавме заслужено и крај, се видоа на крај овците кој е каков е...Отворите една тема ако сакате да се препукувате Евра vs. Суарез и тролајте.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^^Не ти ставам лајк зошто ја имаш пишано тоа кратеницата на крај:cool: иначе се согласувам...двајцата беа криви, кратко и јасно....стара поговорка, за кавга се потребни двајца.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Од пиќенца ко вас не се прпам едноставно не сте ми на ниво. А за образование, завршете прво школо, па ќе разговараме.
Мочковци.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од пиќенца ко вас не се прпам едноставно не сте ми на ниво. А за образование, завршете прво школо, па ќе разговараме.
Мочковци.
Што сакаш да направам за да го имам тоа задоволство во лице да ми кажеш дека сум "пиќенце"? Како да го решиме тоа "ниво" што ти го потенцираш...да видиме кој е над, кој е под..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom