Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
LOL, ако идете по таа филозофија додека направите 40 години се живо и диво околу вас ќе мразите. Друго си е муабетот.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Хммм, ако ти си случајно, мојот изгубениот дедо, можеби. Јас не живеам од луѓето кои прераскажуваат приказни и стории, како Ди Стефано ги решетал мрежите или како Кројф дриблал. Верувам само на она што ќе го видам. Едино Марадона, го почитувам од постарите, со оглед дека и ја прочитав биографијата и ги имам изгледено сите мечеви на Светското, каде што Аргентина играше.
Како тогаш се осмелуваш да напишеш „на сите времиња“?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ти ја цитирам оти ти таму велиш се нешто комплекси се зборувало, кога и самиот знаеш дека вие плачите.За Манчестер Јунајтед сите лапате муви, а кога би имало нешто во корист негова а не е досудено, сите мамара сте, а иначе и сосем трет фанови од Челзи , Манчестер Сити , Арсенал и останата компанија тврдат демек така било , а тие не ја гледале утакмицата.
Јас никого не обвинувам тоа е реалноста.
Тоа ти е исто како јас да те прашам зошто тогаш не се осудите вие, фанови на Јунајтед да коментирате одлуки во ваша корист него се правите на "три и пол"..?

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Исто како што ти ги наведе, тие предходно, а не си живеел во тоа време.
Исто? Јас не дробев филозофија ко твојата дека “на непрегледано“ не веруваш. Плус, си ја прочитал биографијата на Марадона. И колку дрва има исцепено, влегува во удел за да го ставиш на “сите времиња“, заедно со Боби Чарлтон кој не си го гледал нту си му ја прочитал биографијата и колку дрва исцепил?

Јас не реков ништо такво, тешко дека паметам нешто поназад од Дугари.
Јас верувам на статистики и на „постари“. И затоа можам да наведам кои би можеле да бидат во најдобрите на сите времиња.

Ти само излупа една листа која не би ја напишало ни дете од второ оделение, а ја оправда со „играчи од твое време“ + биографијата на Марадона, а ги ставаш во најдобри на сите времиња.

Чарлтон кој не знаеше да прочита збор на ждрепката од што е стар, е од твое време, а Марио Кемпес, не е.

Следниот пат не ни спомнувај на сите времиња.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Исто? Јас не дробев филозофија ко твојата дека “на непрегледано“ не веруваш. Плус, си ја прочитал биографијата на Марадона. И колку дрва има исцепено, влегува во удел за да го ставиш на “сите времиња“, заедно со Боби Чарлтон кој не си го гледал нту си му ја прочитал биографијата и колку дрва исцепил?

Јас не реков ништо такво, тешко дека паметам нешто поназад од Дугари.
Јас верувам на статистики и на „постари“. И затоа можам да наведам кои би можеле да бидат во најдобрите на сите времиња.

Ти само излупа една листа која не би ја напишало ни дете од второ оделение, а ја оправда со „играчи од твое време“ + биографијата на Марадона, а ги ставаш во најдобри на сите времиња.

Чарлтон кој не знаеше да прочита збор на ждрепката од што е стар, е од твое време, а Марио Кемпес, не е.

Следниот пат не ни спомнувај на сите времиња.
БИ, би можел. Зато, не филозофирај по многу, ко самиот себеси се компромитираш и се побиваш со „би“.

Друго, ќе спомнувам. Зошто !? Затоа што ЈАС мислам така. Правото на искажување на моето мислење, никој не можи да ми го земи, пријателе. Ако јас, така мислам, ЈАС така мислам. Не мора ниту да се согласиш со мене, или пак обратно. Во кратки црти.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
БИ, би можел. Зато, не филозофирај по многу, ко самиот себеси се компромитираш и се побиваш со „би“.

Друго, ќе спомнувам. Зошто !? Затоа што ЈАС мислам така. Правото на искажување на моето мислење, никој не можи да ми го земи, пријателе. Ако јас, така мислам, ЈАС така мислам. Не мора ниту да се согласиш со мене, или пак обратно. Во кратки црти.
Имаш право да си глуп.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
If you commit to a tackle, at speed, with intensity, by and large with two feet off the ground, you run the risk of being sent off"
- Mike Riley

Дефиниција за црвен картон.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тоа ти е исто како јас да те прашам зошто тогаш не се осудите вие, фанови на Јунајтед да коментирате одлуки во ваша корист него се правите на "три и пол"..?
Зошто да се осудам јас бе?
Вас ве интересира се во врска со Манчестер Јунајтед, секогаш се коментира за нив, додека за другите екипи слабо под алиби демек немало фанови на тие екипи на форумов.
Ете затоа не можи да има квалитетна дискусија каква што сакаш....
И никогаш не се правам на три и пол .... прашавме јас и мартин јунајтед зошто чутевте за фаулот од Еванс, вие аааа по 2-3 дена ви текна а ? а?А?!?!?!?!?А??!?!?А?!??!
И шо одговор е тоа?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Напатени се , пуни комплекси, што сакаш повеќе од лузери :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зошто да се осудам јас бе?
Вас ве интересира се во врска со Манчестер Јунајтед, секогаш се коментира за нив, додека за другите екипи слабо под алиби демек немало фанови на тие екипи на форумов.
Ете затоа не можи да има квалитетна дискусија каква што сакаш....
И никогаш не се правам на три и пол .... прашавме јас и мартин јунајтед зошто чутевте за фаулот од Еванс, вие аааа по 2-3 дена ви текна а ? а?А?!?!?!?!?А??!?!?А?!??!
И шо одговор е тоа?
Ако се враќаме на минатото зошто се врачаме, вие ако се вратите на минато, дозволено е...зошто сите против Јунајтед..па од толку жалби ви треба време да најдете на сте алиби.....еееееп мало морген...

Затоа и реков, зошто очигледно еве и според твојот пост само фановите на Јунајтед се спремни за асална и фер дискусија, сите ние сме искомплексирани, напатени, не начитани, не образовани итн итн...се тоа ради надмоќта на Јунајтед, предложив вие сами да си водите асална дискусија...а ние останатите, "нисколигаши" (во споредба со Јунајтед) да имаме одделна дискусија....вие богови, ние обични смртници.

А за болдот, што сакаш да кажеш, дека не требаше никој тука да реагира за пеналите против Челзи, за тоа ли алудираш....да не реагира никој за мајмунското однесување на Евра...и за тоа ли требаше да преќутат сите?

И не знам што не ви е јасно ооколу тој "спорен" фаул...беше свирнат, цела одбрана на ЛФЦ застана..после 5-6 секунди Руни шутна..нити Агер и Шкртел го блокираа...а уште помалку Реина бранеше...плус, топката идеше прилично блиску, така да шансата за да има шут како прво беше мала...а и ако имало, голема шанса за Реина да одбрани...пак ќе прашам, што друго не ти е јасно од таа ваша "спорна" ситуација?
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 15:29 ---
Напатени се , пуни комплекси, што сакаш повеќе од лузери :icon_lol:
Толку, се упрпа од Роземберг..па сеа само на празно коментираш....ахххх беее...

На форумов сум година и пол....да си искоментирал за тоа време 1000 пати на темава, 800 ти се со слична содржина, недостиг на образование, иновативност...што е?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom