Зошто да се осудам јас бе?
Вас ве интересира се во врска со Манчестер Јунајтед, секогаш се коментира за нив, додека за другите екипи слабо под алиби демек немало фанови на тие екипи на форумов.
Ете затоа не можи да има квалитетна дискусија каква што сакаш....
И никогаш не се правам на три и пол .... прашавме јас и мартин јунајтед зошто чутевте за фаулот од Еванс, вие аааа по 2-3 дена ви текна а ? а?А?!?!?!?!?А??!?!?А?!??!
И шо одговор е тоа?
Ако се враќаме на минатото зошто се врачаме, вие ако се вратите на минато, дозволено е...зошто сите против Јунајтед..па од толку жалби ви треба време да најдете на сте алиби.....еееееп мало морген...
Затоа и реков, зошто очигледно еве и според твојот пост само фановите на Јунајтед се спремни за асална и фер дискусија, сите ние сме искомплексирани, напатени, не начитани, не образовани итн итн...се тоа ради надмоќта на Јунајтед, предложив вие сами да си водите асална дискусија...а ние останатите, "нисколигаши" (во споредба со Јунајтед) да имаме одделна дискусија....вие богови, ние обични смртници.
А за болдот, што сакаш да кажеш, дека не требаше никој тука да реагира за пеналите против Челзи, за тоа ли алудираш....да не реагира никој за мајмунското однесување на Евра...и за тоа ли требаше да преќутат сите?
И не знам што не ви е јасно ооколу тој "спорен" фаул...беше свирнат, цела одбрана на ЛФЦ застана..после 5-6 секунди Руни шутна..нити Агер и Шкртел го блокираа...а уште помалку Реина бранеше...плус, топката идеше прилично блиску, така да шансата за да има шут како прво беше мала...а и ако имало, голема шанса за Реина да одбрани...пак ќе прашам, што друго не ти е јасно од таа ваша "спорна" ситуација?
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 15:29 ---
Напатени се , пуни комплекси, што сакаш повеќе од лузери
Толку, се упрпа од Роземберг..па сеа само на празно коментираш....ахххх беее...
На форумов сум година и пол....да си искоментирал за тоа време 1000 пати на темава, 800 ти се со слична содржина, недостиг на образование, иновативност...што е?!