Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Муабетот беше за најдобриот на сите времиња и ти рече не пред Меси..тука настапив јас... :)
Не не мислев, за сега. Али во топ 5те најдобри на сите времиња, редоследно, Зидан, Меси, Марадона, Анри, Сер Боби.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не не мислев, за сега. Али во топ 5те најдобри на сите времиња, редоследно, Зидан, Меси, Марадона, Анри, Сер Боби.
Без замерки пријателе, ама твојава листа на најдобри играчи на сите времиња, е во најмала рака неоснована и во најголема нога, контраверзна.

Во среден екстремитет:icon_mrgr: пак, да имаше барем некој од Пеле, Кројф, Пушкаш, Милер, Ди Стефано, Кемпес, Еузебио и сл, ај, ќе речевме пеки, ама вака јок.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Брат, покрај Тевез, Адебајор, Торес, Ањелка, Дрогба, Руни, Роби Кин..па еве и Бент, Агбонлахор нека бидат....до пред година и нешто, мене Ван Перси ми беше позади овие.....не зборам за прошлата сезона, за пред тие правиме муабет, да не дојде до недоразбирање...убаво имам пишано во мојот пост.
Сега малку ме насмеа али ОК твое мислење...Адебајор, Торес, Анелка, Роби Кин, Бент и Агбонлахор јас никогаш не би ги споредувал со Ван Перси, ниту па имаат потенцијал да бидат подобри, освен Торес кога играше добро нели. Сите овие ми се цела класа подоле. Како сакаш ги врти сезоните, да не беа повредите верувам дека и ти не би го напишал ова. Се знае кои се играчите што распалуваат напред и нема одбрана кога се во најдобра форма, Руни, Ван Перси, Тевез, Дрогба друг не ми текнува, од минатите сезони секако.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 07:36 ---
Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?

Пак уште се осмелувате да напишите „што не јадевте трици за грешкава’.

Грешки едни, што не спомнавте вие бре?!
Јас спомнав уште кога се деси тоа, ама такви работи некако слабо се читаат од противнички фанови или пак почнале од 70та минута натаму да гледаат. Потоа пишав и во фан клубот дека му скратија хет трик на Руни, не ми е јасно некој нека ми одговори зашто беше суден фаул од Еванс, а како ја дрмна руни сами оценете како ќе изреагираше одбраната, кој ќе го блокираше, а како па Реина ќе интервенираше.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас спомнав уште кога се деси тоа, ама такви работи некако слабо се читаат од противнички фанови или пак почнале од 70та минута натаму да гледаат. Потоа пишав и во фан клубот дека му скратија хет трик на Руни, не ми е јасно некој нека ми одговори зашто беше суден фаул од Еванс, а како ја дрмна руни сами оценете како ќе изреагираше одбраната, кој ќе го блокираше, а како па Реина ќе интервенираше.
За то пријателе, прашај си ги амигосите твои од клубот твој оштетен.
Зашто не те прочитаа и прераскажаа надалеку, дури и мои очи да ти видат пост.

Да видам пост, лајк да ти удрам

Денови ли се денови, манчестерски маки големи. Или не беше таа?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Оддамна сакав ама никако не се нафаќам, па ај сега да ви ја пофалам темава, за пример сте, стално ве читам....ептен(y)

Во ПЛ само за комплекси се збори...
Во темата за Италијанско само за Калчополи...
Во темата за Шпанско само Барса и Реал препукувања и тоа кој помалку или повеќе глуми...

Тука конверзации за пример, дали дека помалку фанови, дали повозрасни сте, не знам стварно...не е ни битно...битно е дека сте за пример....keep up(y)
Добро бе Пеџа или Пеја како и да ти е.:pos:
Вие сте тие кои секој фаул , го коментирате против Манчестер Јунајтед дека не било било ова она.
Зедовме да разговараме за фаулот кој го направи Еванс, одма со муабетите одма ви текна после толку и толку дена ова она. И како треба да му одговорам?
Никој не може овде да почни добра конверзација од самите вас.Како сакаш да ти одговорам кога секогаш против Манчестер зборувате , кога секогаш колните да умри да цркни , ах да се врати та и та година.
Јас сум си помислувам , тешко на луѓево изКОМПЛЕКСИРАНИ се до дрТ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Без замерки пријателе, ама твојава листа на најдобри играчи на сите времиња, е во најмала рака неоснована и во најголема нога, контраверзна.

Во среден екстремитет:icon_mrgr: пак, да имаше барем некој од Пеле, Кројф, Пушкаш, Милер, Ди Стефано, Кемпес, Еузебио и сл, ај, ќе речевме пеки, ама вака јок.
Хммм, ако ти си случајно, мојот изгубениот дедо, можеби. Јас не живеам од луѓето кои прераскажуваат приказни и стории, како Ди Стефано ги решетал мрежите или како Кројф дриблал. Верувам само на она што ќе го видам. Едино Марадона, го почитувам од постарите, со оглед дека и ја прочитав биографијата и ги имам изгледено сите мечеви на Светското, каде што Аргентина играше.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега малку ме насмеа али ОК твое мислење...Адебајор, Торес, Анелка, Роби Кин, Бент и Агбонлахор јас никогаш не би ги споредувал со Ван Перси, ниту па имаат потенцијал да бидат подобри, освен Торес кога играше добро нели. Сите овие ми се цела класа подоле. Како сакаш ги врти сезоните, да не беа повредите верувам дека и ти не би го напишал ова. Се знае кои се играчите што распалуваат напред и нема одбрана кога се во најдобра форма, Руни, Ван Перси, Тевез, Дрогба друг не ми текнува, од минатите сезони секако.
Абе глеј, смеј се колку сакаш....муабетот не е за потенцијал, збориме за дела...Ван Перси има дела, ДА...ама тоа е оваа година...и еве ај нека биде преедходната...овие сите што ги набројав се голгетери години уназад...тоа сакам да ти кажам.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 18:49 ---
Добро бе Пеџа или Пеја како и да ти е.:pos:
Вие сте тие кои секој фаул , го коментирате против Манчестер Јунајтед дека не било било ова она.
Зедовме да разговараме за фаулот кој го направи Еванс, одма со муабетите одма ви текна после толку и толку дена ова она. И како треба да му одговорам?
Никој не може овде да почни добра конверзација од самите вас.Како сакаш да ти одговорам кога секогаш против Манчестер зборувате , кога секогаш колните да умри да цркни , ах да се врати та и та година.
Јас сум си помислувам , тешко на луѓево изКОМПЛЕКСИРАНИ се до дрТ.
Ако сакаш и Петко...сеедно ми е. Што сакаш да кажеш со ова што ми ја цитираш пофалбата до темата за Бундеес Лига..?! Тие со нивните дискусии во темата се Милениуми пред нас, Примера и Калчото. ФАКТ. Е сега ти ако сакаш да не обвиниш нас, Скаузерите за не квалитетните муабети и дискусии што се водат тука....само би ти препорачал да си ги вратиш страните наназад, изгуби ден-два и ќе сфатиш што ти зборам, односно, ќе сфатиш дека мојата констатција е на место а твојата не е, зошто за bullshit се потребни двајца..или повеќе....во случајов повеќе.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ја претераа со Ремзи еј :D

Evo mala statistika o Ramseyu !!
Rodio se 26/12/1990.
• Na 1. rođendan, raspa se SSSR
• Na 13. rođendan, potres u Iraku
• Na 14. rođendan, Tsunami u Indiji
• Na 16. rođendan, potres na Tajlandu
• Na 18. rođendan, potres u Kini
• Dao gol Unitedu → Bin laden umire. (2/5/2011) • Dao gol Tottenhamu → Steve Jobs umire. (5/10/2011) • Dao gol Marseillesu → Gaddafi umire. (20/10/2011) • Dao gol Cityu → Kim Jong umire. (17/12/2011) • Dao gol Sunderlandu → Whitney Houston umire. (12/2/2012)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе глеј, смеј се колку сакаш....муабетот не е за потенцијал, збориме за дела...Ван Перси има дела, ДА...ама тоа е оваа година...и еве ај нека биде преедходната...овие сите што ги набројав се голгетери години уназад...тоа сакам да ти кажам.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 18:49 ---

Ако сакаш и Петко...сеедно ми е. Што сакаш да кажеш со ова што ми ја цитираш пофалбата до темата за Бундеес Лига..?! Тие со нивните дискусии во темата се Милениуми пред нас, Примера и Калчото. ФАКТ. Е сега ти ако сакаш да не обвиниш нас, Скаузерите за не квалитетните муабети и дискусии што се водат тука....само би ти препорачал да си ги вратиш страните наназад, изгуби ден-два и ќе сфатиш што ти зборам, односно, ќе сфатиш дека мојата констатција е на место а твојата не е, зошто за bullshit се потребни двајца..или повеќе....во случајов повеќе.
Ти ја цитирам оти ти таму велиш се нешто комплекси се зборувало, кога и самиот знаеш дека вие плачите.За Манчестер Јунајтед сите лапате муви, а кога би имало нешто во корист негова а не е досудено, сите мамара сте, а иначе и сосем трет фанови од Челзи , Манчестер Сити , Арсенал и останата компанија тврдат демек така било , а тие не ја гледале утакмицата.
Јас никого не обвинувам тоа е реалноста.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom