acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
Светлосни години пред КеролИ најверојатно и најдобриот фудбалер на сите времиња на глобално ниво.
Светлосни години пред КеролИ најверојатно и најдобриот фудбалер на сите времиња на глобално ниво.
Абе за сега кажвам, не за пред 10-15 години.Bitch please......го заборави Зидан?! (ама ај не е темава за тоа)
Се надевам брзо ќе си ви го грабнат големопоседниците (Реал, Барса)
Абе каков Керол, каков Ќерол. Ни Рој Керол, ни Рој Пчели, ни Ендру. Еден е Робин.Светлосни години пред Керол
Муабетот беше за најдобриот на сите времиња и ти рече не пред Меси..тука настапив јас...Абе за сега кажвам, не за пред 10-15 години.
Не не мислев, за сега. Али во топ 5те најдобри на сите времиња, редоследно, Зидан, Меси, Марадона, Анри, Сер Боби.Муабетот беше за најдобриот на сите времиња и ти рече не пред Меси..тука настапив јас...
Без замерки пријателе, ама твојава листа на најдобри играчи на сите времиња, е во најмала рака неоснована и во најголема нога, контраверзна.Не не мислев, за сега. Али во топ 5те најдобри на сите времиња, редоследно, Зидан, Меси, Марадона, Анри, Сер Боби.
Сега малку ме насмеа али ОК твое мислење...Адебајор, Торес, Анелка, Роби Кин, Бент и Агбонлахор јас никогаш не би ги споредувал со Ван Перси, ниту па имаат потенцијал да бидат подобри, освен Торес кога играше добро нели. Сите овие ми се цела класа подоле. Како сакаш ги врти сезоните, да не беа повредите верувам дека и ти не би го напишал ова. Се знае кои се играчите што распалуваат напред и нема одбрана кога се во најдобра форма, Руни, Ван Перси, Тевез, Дрогба друг не ми текнува, од минатите сезони секако.Брат, покрај Тевез, Адебајор, Торес, Ањелка, Дрогба, Руни, Роби Кин..па еве и Бент, Агбонлахор нека бидат....до пред година и нешто, мене Ван Перси ми беше позади овие.....не зборам за прошлата сезона, за пред тие правиме муабет, да не дојде до недоразбирање...убаво имам пишано во мојот пост.
Јас спомнав уште кога се деси тоа, ама такви работи некако слабо се читаат од противнички фанови или пак почнале од 70та минута натаму да гледаат. Потоа пишав и во фан клубот дека му скратија хет трик на Руни, не ми е јасно некој нека ми одговори зашто беше суден фаул од Еванс, а како ја дрмна руни сами оценете како ќе изреагираше одбраната, кој ќе го блокираше, а како па Реина ќе интервенираше.Тебе и на пријателите твои нискоинтелегентни, сега ви текна да го дискутирате “пропустот“ за голот, после два дена од натпреварот?
Пак уште се осмелувате да напишите „што не јадевте трици за грешкава’.
Грешки едни, што не спомнавте вие бре?!
За то пријателе, прашај си ги амигосите твои од клубот твој оштетен.Јас спомнав уште кога се деси тоа, ама такви работи некако слабо се читаат од противнички фанови или пак почнале од 70та минута натаму да гледаат. Потоа пишав и во фан клубот дека му скратија хет трик на Руни, не ми е јасно некој нека ми одговори зашто беше суден фаул од Еванс, а како ја дрмна руни сами оценете како ќе изреагираше одбраната, кој ќе го блокираше, а како па Реина ќе интервенираше.
Добро бе Пеџа или Пеја како и да ти е.Оддамна сакав ама никако не се нафаќам, па ај сега да ви ја пофалам темава, за пример сте, стално ве читам....ептен
Во ПЛ само за комплекси се збори...
Во темата за Италијанско само за Калчополи...
Во темата за Шпанско само Барса и Реал препукувања и тоа кој помалку или повеќе глуми...
Тука конверзации за пример, дали дека помалку фанови, дали повозрасни сте, не знам стварно...не е ни битно...битно е дека сте за пример....keep up
Хммм, ако ти си случајно, мојот изгубениот дедо, можеби. Јас не живеам од луѓето кои прераскажуваат приказни и стории, како Ди Стефано ги решетал мрежите или како Кројф дриблал. Верувам само на она што ќе го видам. Едино Марадона, го почитувам од постарите, со оглед дека и ја прочитав биографијата и ги имам изгледено сите мечеви на Светското, каде што Аргентина играше.Без замерки пријателе, ама твојава листа на најдобри играчи на сите времиња, е во најмала рака неоснована и во најголема нога, контраверзна.
Во среден екстремитет пак, да имаше барем некој од Пеле, Кројф, Пушкаш, Милер, Ди Стефано, Кемпес, Еузебио и сл, ај, ќе речевме пеки, ама вака јок.
Абе глеј, смеј се колку сакаш....муабетот не е за потенцијал, збориме за дела...Ван Перси има дела, ДА...ама тоа е оваа година...и еве ај нека биде преедходната...овие сите што ги набројав се голгетери години уназад...тоа сакам да ти кажам.Сега малку ме насмеа али ОК твое мислење...Адебајор, Торес, Анелка, Роби Кин, Бент и Агбонлахор јас никогаш не би ги споредувал со Ван Перси, ниту па имаат потенцијал да бидат подобри, освен Торес кога играше добро нели. Сите овие ми се цела класа подоле. Како сакаш ги врти сезоните, да не беа повредите верувам дека и ти не би го напишал ова. Се знае кои се играчите што распалуваат напред и нема одбрана кога се во најдобра форма, Руни, Ван Перси, Тевез, Дрогба друг не ми текнува, од минатите сезони секако.
Ако сакаш и Петко...сеедно ми е. Што сакаш да кажеш со ова што ми ја цитираш пофалбата до темата за Бундеес Лига..?! Тие со нивните дискусии во темата се Милениуми пред нас, Примера и Калчото. ФАКТ. Е сега ти ако сакаш да не обвиниш нас, Скаузерите за не квалитетните муабети и дискусии што се водат тука....само би ти препорачал да си ги вратиш страните наназад, изгуби ден-два и ќе сфатиш што ти зборам, односно, ќе сфатиш дека мојата констатција е на место а твојата не е, зошто за bullshit се потребни двајца..или повеќе....во случајов повеќе.Добро бе Пеџа или Пеја како и да ти е.
Вие сте тие кои секој фаул , го коментирате против Манчестер Јунајтед дека не било било ова она.
Зедовме да разговараме за фаулот кој го направи Еванс, одма со муабетите одма ви текна после толку и толку дена ова она. И како треба да му одговорам?
Никој не може овде да почни добра конверзација од самите вас.Како сакаш да ти одговорам кога секогаш против Манчестер зборувате , кога секогаш колните да умри да цркни , ах да се врати та и та година.
Јас сум си помислувам , тешко на луѓево изКОМПЛЕКСИРАНИ се до дрТ.
Ти ја цитирам оти ти таму велиш се нешто комплекси се зборувало, кога и самиот знаеш дека вие плачите.За Манчестер Јунајтед сите лапате муви, а кога би имало нешто во корист негова а не е досудено, сите мамара сте, а иначе и сосем трет фанови од Челзи , Манчестер Сити , Арсенал и останата компанија тврдат демек така било , а тие не ја гледале утакмицата.Абе глеј, смеј се колку сакаш....муабетот не е за потенцијал, збориме за дела...Ван Перси има дела, ДА...ама тоа е оваа година...и еве ај нека биде преедходната...овие сите што ги набројав се голгетери години уназад...тоа сакам да ти кажам.
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 18:49 ---
Ако сакаш и Петко...сеедно ми е. Што сакаш да кажеш со ова што ми ја цитираш пофалбата до темата за Бундеес Лига..?! Тие со нивните дискусии во темата се Милениуми пред нас, Примера и Калчото. ФАКТ. Е сега ти ако сакаш да не обвиниш нас, Скаузерите за не квалитетните муабети и дискусии што се водат тука....само би ти препорачал да си ги вратиш страните наназад, изгуби ден-два и ќе сфатиш што ти зборам, односно, ќе сфатиш дека мојата констатција е на место а твојата не е, зошто за bullshit се потребни двајца..или повеќе....во случајов повеќе.