Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ѕвер е Капело,ги откачи идиотите од ФА по брза постапка.Нека се ебат сеа,ке мењале капитен педерчињата :eek::eek:

L

Löwe

Гостин
Фабио Капело :cuc::cuc: Ја да сум на место на Тери, ќе се повлечам од репрезентација, па после има да ме молат до молење

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не ми се верува колку го хејтаат Капело англичаниве...

Демек Ари сеа првенството ќе го освои...

S

Stivie G

Гостин
Как и да е до 2020 ќе освојат нешто. Ако не го стават Џерард капитен не навивам за Англија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го хејтаат затоа што за тие пари што ги земаше ништо посебно не направи :)))) Огромна плата земаше Капело..

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Што ќејф би ми се направил да испаднат енглезиве од групи, има цел свет да им биде виновен после!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Го хејтаат затоа што за тие пари што ги земаше ништо посебно не направи :)))) Огромна плата земаше Капело..
Демек (само) он е виновен за резултатите? ...ама не прифаќаат туѓо енглезиве, да не беше странец Капело не знам дали толку хејт ќе добиеше

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Демек (само) он е виновен за резултатите? ...ама не прифаќаат туѓо енглезиве, да не беше странец Капело не знам дали толку хејт ќе добиеше
This :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе биде интересно новиот селектор пак да го стави Тери капитен . дегени скапани , од канцеларија тие ќе мењале капитен

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Демек они му ја даваат платата...Го хејтаат зошто е Италијанец. :))

Загарантиран прв тим имаат и Волкот и Чемберлеин, а и Вилшер и Гибс ако се опорават, знаејќи колку Реднап ги сака сите сегашни и бивши фудбалери на Арсенал. :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На Лампард му е чичко, Џејми и Френки се братучеди :Р

England boss betting: Redknapp 2/7. Mourinho 8/1, Hodgson 10/1, Pardew 12/1, Wenger 14/1, Pearce 18/1, Ferguson 40/1 McClaren 100/1 SKYBET
Ако се ругаат на првенствово, барем прописно тоа да биде направено :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Според мене, со него ќе имаа шанси за да догураат далеку на ЕП, вака сеа... максимум 1/4 финале. :D

Сега домино ефектот е: Реднап у репрезентација, Мурињо у Тотенхем... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom