не му е чичко, тетин му е, на мајка му на сестра мажНа Лампард му е чичко, Џејми и Френки се братучеди :Р
England boss betting: Redknapp 2/7. Mourinho 8/1, Hodgson 10/1, Pardew 12/1, Wenger 14/1, Pearce 18/1, Ferguson 40/1 McClaren 100/1 SKYBET
Демек (само) он е виновен за резултатите? ...ама не прифаќаат туѓо енглезиве, да не беше странец Капело не знам дали толку хејт ќе добиешеГо хејтаат затоа што за тие пари што ги земаше ништо посебно не направи ))) Огромна плата земаше Капело..
ThisДемек (само) он е виновен за резултатите? ...ама не прифаќаат туѓо енглезиве, да не беше странец Капело не знам дали толку хејт ќе добиеше
Демек они му ја даваат платата...Го хејтаат зошто е Италијанец. )Го хејтаат затоа што за тие пари што ги земаше ништо посебно не направи ))) Огромна плата земаше Капело..
Ако се ругаат на првенствово, барем прописно тоа да биде направеноНа Лампард му е чичко, Џејми и Френки се братучеди :Р
England boss betting: Redknapp 2/7. Mourinho 8/1, Hodgson 10/1, Pardew 12/1, Wenger 14/1, Pearce 18/1, Ferguson 40/1 McClaren 100/1 SKYBET
Според мене, со него ќе имаа шанси за да догураат далеку на ЕП, вака сеа... максимум 1/4 финале.Го хејтаат затоа што за тие пари што ги земаше ништо посебно не направи ))) Огромна плата земаше Капело..
И Капело назад во Реал..Сега домино ефектот е: Реднап у репрезентација, Мурињо у Тотенхем...